Αλλαγές στην Ελλάδα Βέλου!


Πολύ κοντά σε συμφωνία φαίνεται πως βρίσκεται ο προπονητής Χρήστος Βελέντζας με την Ελλάδα Βέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες απομένουν τα τυπικά και ο πρώην προπονητής της Προοδευτικής Περιγιαλίου πολύ σύντομα θα αναλάβει μια ομάδα που φέτος πρωταγωνίστησε, αλλά στάθηκε άτυχη από διάφορες συνθήκες.

Παράλληλα τον Χ. Βελέντζα φαίνεται πως θα ακολουθήσει ένας άλλος Βελέντζας, ο Κώστας. Φυσικά δεν είναι άλλος από τον γνωστό αμυντικό «KILLER 4» ο οποίος ήταν και αυτός στο Περιγιάλι τη σαιζόν που πέρασε.

Η προετοιμασία της Ελλάδας Βέλου θα ξεκινήσει τον Αύγουστο και γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Πέτρος Βελέντζας, ο οποίος είχε αναλάβει την ομάδα των Τρικάλων την φετινή χρονιά και τα πήγε περίφημα.

Περισσότερα

Επιστρέφουν στον πλανήτη τους με σουβενίρ μια κούπα!


Η Μπαρτσελόνα κατακτά για 4η φορά στην ιστορία της το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε στον τελικό του “Γουέμπλεϊ” της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 3-1! Η Πρωταθλήτρια (πλέον) Ευρώπης σε συλλογικό επίπεδο, έζησε στιγμές του 1992, όπου είχε κατακτήσει στο ίδιο γήπεδο τον αντίστοιχο τίτλο!

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας «πάλεψαν» το ματς, κατάφεραν να ισοφαρίσουν όταν βρέθηκαν πρώτη φορά πίσω στο σκορ, όμως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα απέδειξε ότι στη μέρα της δεν έχει αντίπαλο. Πέδρο (27’), Μέσι (54’) και Βίγια (69’) πέτυχαν τα γκολ των «μπλαουγκράνα», ενώ για τη Γιουνάιτεντ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ρούνι στο 34’.

Δυνατά οι Άγγλοι

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, η Μάντσεστερ ήταν αυτή που πίεζε περισσότερο την αντίπαλό της (αφύσικα μεγάλο πρέσινγκ) καταφέρνοντας να την αποδιοργανώσει.

Στο 10ο λεπτό, έγινε η πρώτη φάση του ματς. Σε εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Κάρικ, ο Πικέ κάνει κακό γύρισμα -προσπαθώντας να προλάβει τον Ρούνεϊ- αλλά ο Βαλντές δεν αιφνιδιάζεται και διώχνει την μπάλα!

Ένα λεπτό αργότερα, η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να απαντήσει. Ο Μέσι βγάζει ωραία μπαλιά για τον Βίγια, εκείνος μπαίνει από αριστερά και προσπαθεί να πλασάρει, αλλά ο Φέρντιναντ του βάζει την κόντρα και απομακρύνει σε κόρνερ.

Ανέβασε ρυθμούς και.. 1-0

Οι “μπλαουγκράνα” στην συνέχεια της αναμέτρησης κατάφεραν να ..πάρουν μπροστά κι αφού δημιούργησαν 2-3 καλές ευκαιρίες, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 27’ με τον Πέδρο!

Σε ωραία αντεπίθεση των Καταλανών, ο Τσάβι ανοίγει υπέροχα δεξιά την μπάλα για τον Πέδρο κι εκείνος με πλασέ στην κλειστή γωνία του Φαν Ντερ Σαρ (που είχε κάνει κίνηση προς την άλλη πλευρά), στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

Γρήγορη αντίδραση της Γιουνάιτεντ

Λίγα λεπτά μετά το τέρμα που δέχτηκαν, και συγκεκριμένα στο 34’, οι “κόκκινοι διάβολοι” κατάφεραν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, με τέρμα του Ρούνεϊ!

Ο Άγγλος στράικερ αλλάζει ωραία την μπάλα με τον Ερνάντες (ο οποίος βρισκόταν σε οριακή θέση οφσάιντ όταν πήρε την πρώτη πάσα) και ο πρώτος -με ωραίο πλασέ ψηλά στη δεξιά γωνία- ισοφαρίζει.

Παραλίγο να ξαναπάρει το προβάδισμα

Στο 43ο λεπτό, η Μπαρτσελόνα λίγο έλλειψε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα. Ο Μέσι ανοίγει δεξιά στον Βίγια, εκείνος (με χαμηλή σέντρα-ξυραφιά) προσπαθεί να τον ξαναβρεί στην περιοχή, αλλά η μπάλα περνάει απ' όλους, πριν καταλήξει άουτ.

Ξεκίνημα με γκολ!

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 54’, οι “μπλαουγκράνα” ξαναπήραν το προβάδισμα στο σκορ!

Ο Μέσι βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, "ζύγισε" το πόδι του και με δυνατό συρτό σουτ, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του (σχετικά εκτός θέσης) Φαν Ντερ Σαρ.

Ήρθε και το ..τρίτο!

Η Μπαρτσελόνα καταφέρνει να πετύχει και τρίτο τέρμα στον αγώνα (69’) με τον Βίγια κι όπως όλα δείχνουν, κλειδώνει την κατάκτηση του τροπαίου, καθώς η Μάντσεστερ δεν δείχνει να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα.

Ο Βίγια, σταματάει την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, την «ζυγίζει» και με ένα τεχνικό σουτ την στέλνει στο δεξί παραθυράκι της εστίας της Γιουνάιτεντ, σε ένα σημείο που ο Φαν Ντε Σαρ ήταν αδύνατο να κάνει οτιδήποτε.

Διαδικαστική συνέχεια..

Η εξέλιξη της αναμέτρησης και μέχρι το τέλος της ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού η Μπαρτσελόνα είχε αποκτήσει σοβαρό πλεονέκτημα δύο τερμάτων.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πέπε Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Αμπιντάλ, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλβες (88' Πουγιόλ), Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Πέδρο (92' Αφελάι), Βίγια (86' Κεϊτά)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Εβρά, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Φάμπιο (69' Νάνι), Παρκ, Γκιγκς, Κάρικ (77' Σκόουλς), Βαλέντσια, Ερνάντες, Ρούνεϊ

Πηγή: sportsview.gr
Περισσότερα

Η δραχμή θα έφερνε την Ελλάδα 50 χρόνια πίσω

Μισθωτοί και συνταξιούχοι θα έχαναν σημαντικό κομμάτι της αγοραστικής τους δύναμης
Εκτίναξη του ήδη υπέρογκου δημόσιου χρέους, δραματική υποτίμηση της αγοραστικής δύναμης των ελληνικών νοικοκυριών και του επιπέδου διαβίωσής τους, κατακόρυφη αύξηση των τιμών των εμπορευμάτων, άνοδος των επιτοκίων σε εφιαλτικά επίπεδα που επικρατούσαν στο παρελθόν και ουσιαστικά απαγόρευαν τον δανεισμό και φτώχεια.

Αυτές είναι σε γενικές γραμμές οι επιπτώσεις που θα προκαλούσε η επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή – σενάριο που δεν προβλέπεται σε επίπεδο θεσμών Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά διακινείται από κύκλους εντός και εκτός Ελλάδας, όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό. Η Ελλάδα μαζί με τη δραχμή θα επέστρεφε 50 χρόνια πίσω θυμίζοντας άλλες εποχές χωρίς να υπολογίζεται ένα ντόμινο άλλων δυσμενών εξελίξεων που θα προκαλούνταν στο τραπεζικό σύστημα και θα καταδίκαζαν τη χώρα σε υπανάπτυξη.

Η επιστροφή στη δραχμή με ταυτόχρονη υποτίμηση του νομίσματος θα σήμαινε όπως αναφέρει και το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», ότι για την αγορά προϊόντος αξίας 1 ευρώ, οι Έλληνες θα πρέπει να πληρώνουν 511,125 δραχμές αντί για 340,75 δραχμές που είναι η κλειδωμένη ισοτιμία με την οποία η χώρα μπήκε στο ευρώ το 2001. Πιο άπλα θα αγοράζουν ακριβότερα το ευρώ κι έτσι όλα αυτά τα προϊόντα που αποτιμώνται σε αυτό.

Επιστροφή στη δραχμή σημαίνει μεγάλη αύξηση των τιμών μέσα σε μια νύχτα και αυτό γιατί η Ελλάδα εισάγει το μεγαλύτερο μέρος όσων καταναλώνει, τόσο καταναλωτικά προϊόντα όσο και πρώτες ύλες και μηχανολογικό εξοπλισμό για την εγχώρια παραγωγή. Άρα οι αρνητικές επιδράσεις θα επηρέαζαν όλο το φάσμα της παραγωγής.

Οι συνέπειες θα ήταν ολέθριες και στον τραπεζικό τομέα. Η κεφαλαιακή δομή των εγχώριων τραπεζών θα αντιμετώπιζε προβλήματα, θα υπήρχαν σημαντικές εκροές καταθέσεων, κατακόρυφη αύξηση των επισφαλειών από αδυναμία καταναλωτών να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους, εσωστρέφεια και καμία αξιοπιστία στις διεθνείς αγορές χρήματος.

Επιπλέον η κατάσταση αυτή θα οδηγούσε σε παύση των χρηματοδοτήσεων προς επιχειρήσεις και νοικοκυριά, και ραγδαία αύξηση των επιτοκίων.
Περισσότερα

Τα χαρακτηριστικά όσων έχουν σήμερα γενέθλια

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί στις 28 Μαΐου είναι περισσότερο ευχαριστημένοι όταν ξεκινάνε ένα νέο έργο, όταν εφαρμόζουν τις συχνά πρωτοπόρες ιδέες τους και γενικότερα όταν νοιώθουν ελεύθεροι να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στο κόσμο. Η δουλειά τους είναι πάντα αυθεντική και λεπτεπίλεπτη μέσα στην απλότητα.
Λόγω της ευθύτητας τους και των εξατομικευμένων σκοπών τους, συνήθως πετυχαίνουν σε ότι εμπλέκονται. Δεν προσανατολίζονται μόνο στις ιδέες αλλά και τις πράξεις και την ελευθερία αυτών. Δυστυχώς καμιά φορά παρασύρονται και ξεχνάνε τους κανόνες που δένουν τους ανθρώπους σε μια κοινωνία. Αν έχουν αποφασιστικότητα συνεχίζουν ακάθεκτοι, αν όχι μπορεί κάποια στιγμή να καταρρεύσουν. Όσοι είναι λιγότερο καλλιεργημένοι μπορεί να υποφέρουν απο ατελείωτη απογοήτευση όταν μέσα απο την ανάγκη τους για αναγνωρισιμότητα προσπαθούν να κάνουν τους άλλους να ακούσουν τα απίθανα σχέδια τους. Προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε τρόπο εργασίας και παίρνουν τον χρόνο τους όταν καλούνται να πρωτοπορήσουν αντί να φθείρονται στον ανταγωνισμό.
Σπάνια βρίσκονται σε ρόλο δασκάλου και μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσκολία στο να εξηγήσουν τα βήματα για να υλοποιηθούν οι ιδέες τους. Γενικά είναι δραστήριοι άνθρωποι που είναι πολύ απασχολημένοι για να σταματήσουν και να σκεφτούν τον προσωπικό, μοναδικό τρόπο σκέψης τους.
Εξαιτίας των υπερβολικά εγωιστικών κίνητρων τους μπορεί να χάσουν επαφή με τον εαυτό τους ή τους ανθρώπους γύρω τους.
Μπορεί να τα βρούνε δύσκολα στο να ολοκληρώσουν κάποιο έργο, ίσως γιατί ξεκινάνε πολλά και βρίσκουν ενδιαφέροντα ανοίγματα στο ενδιάμεσο. Εκτιμούν ιδιαίτερα την πρωτοπορία και έχουν ανάγκη να ανανεώνονται συνεχώς απο νέα ερεθίσματα.
Και αυτό ίσως γιατί φοβούνται ότι αν επαναλαμβάνονται ή μένουν στο ίδιο έργο για πολύ καιρό θα χάσουν την πηγή της έμπνευσης τους και θα αρχίσουν να λειτουργούν μηχανικά. Κατά μία έννοια αυτό που δημιουργούν είναι η ζωή τους, συνεπώς βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση.
Γεννημένοι στις 28 Μαιου: Jim Thorpe, Tomas Moore, Ian Fleming
Περισσότερα
Αναμένονται βροχές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ύφεση των φαινόμενων το βραδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα το πρωί βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, Στην Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές και, κυρίως στα ορεινά, καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς κελσίου.


Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές και, κυρίως στα ορεινά, καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 14 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες στην Κρήτη θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες μικρής διαρκείας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα νοτια σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νοτια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 18 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανόν στα βόρεια μικρής διαρκειας καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ύφεση του καιρού το βραδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.
Περισσότερα

"Αγενής" φιλοξενούμενος


Ο Παναθηναϊκός όρθωσε ανάστημα! Μετά από τρεις σερί ήττες τη φετινή περίοδο, οι «πράσινοι» έσπασαν… τον τσαμπουκά και το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού στους τελικούς της Α1, επικρατώντας μέσα στο ΣΕΦ με σκορ 75-70. Εξαιρετική εμφάνιση από τους Διαμαντίδη, Μάριτς, που έβαλαν την ομάδα τους σε θέση οδηγού για ακόμη ένα πρωτάθλημα!

Πρώτη περίοδος

Ο Ολυμπιακός αμυντικά στα πρώτα λεπτά βρήκε τρόπο να περιορίσει πολύ το πικ εν ρολ παιχνίδι του Παναθηναϊκού, όπως είχε κάνει και στον τελικό Κυπέλλου. Επιθετικά οι «ερυθρόλευκοι» όμως είχαν κακές επιλογές και αρκετά λάθη (3 ο Τεόντοσιτς). Μετά από 2,5 λεπτά αγώνα κάθε ομάδα είχε σκοράρει μόλις από μία φορά, δείγμα της αστοχίας των παικτών. Οι εξαιρετικές άμυνες του Γκόρντον αλλά και οι σωστές επιλογές του στην επίθεση είχαν ως αποτέλεσμα το 8-4 για να έρθει το τρίποντο του Τεόντοσιτς να κάνει το +7 για τους Πειραιώτες. Η παρουσία του Τέπιτς στην αρχική πεντάδα ώστε να πιέσει τον Τεόντοσιτς δεν βγήκε στον Ομπράντοβιτς και έτσι πάνω στον Σέρβο γκαρντ πήγε στη συνέχεια ο Καλάθης. Οι «πράσινοι» δεν έβρισκαν λύσεις πλην του Διαμαντίδη που έπαιζε μόνος του και έτσι στο τέλος της περιόδου το 21-15 υπέρ του Ολυμπιακού ήταν φυσιολογικό, με τον Τεόντοσιτς να έχει φτάσει τους 8 πόντους.

Δεύτερη περίοδος

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, ο Μάριτς ήταν αυτός που έδινε λύσεις στην επίθεση του Παναθηναϊκού, μετά από συνεργασία με τον Διαμαντίδη. Ο Αυστραλός σέντερ όμως κουράστηκε και βγήκε από το παρκέ με το σκορ στο 23-21. Το 23-23 έγινε στα μισά της περιόδου με επιμέρους σκορ 2-9 για τους «πράσινους». Ο αρνητικός Νίκολας συνέχιζε να είναι εκτός αγώνα με αποτέλεσμα τα λάθη του Παναθηναϊκού να έχουν φτάσει τα 8. Το 29-23 υπέρ των γηπεδούχων έγινε με τον Μαυροκεφαλίδη που ολοκλήρωσε ένα νέο 6-0 σερί. 1,30΄πριν το ημίχρονο ο Μπατίστ έκανε ξανά το ματς ισόπαλο (30-30) ενώ οι δύο βολές του Σάτο έδωσαν προβάδισμα στους «πράσινους» για πρώτη φορά. Το 35-34 του ημιχρόνου, προμήνυε ντέρμπι.

Τρίτη περίοδος

Η παρουσία του Μάριτς στο παρκέ έδωσε εκ νέου δυναμική στη γραμμή ψηλών του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 41-38 υπέρ των φιλοξενούμενων που είχαν πλέον φέρει το ματς στα μέτρα τους, έχοντας βελτιώσει την άμυνά τους. Ο Ολυμπιακός επιθετικά είχε πρόβλημα και έτσι έμεινε πίσω με πέντε 4,5΄πριν το τέλος. Το σχήμα χωρίς κλασικό σέντερ από πλευράς «ερυθρολεύκων» έδινε την ευκαιρία στον Μπατίστ να ποστάρει και να πετύχει πόντους με ευκολία, φθείροντας και με φάουλ τον Μαυροκεφαλίδη. Το +5 για τους «πράσινους» έμεινε μέχρι το τέλος.

Tέταρτη περίοδος

Το ξέσπασμα του Σπανούλη έφερε το ματς στα ίσια ουσιαστικά (58-57), 7΄πριν το τέλος του αγώνα. Κάπου εκεί ο Διαμαντίδης πήρε τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού και ευστοχώντας σε δύο φάσεις καρμπόν διατήρησε το προβάδισμα για την ομάδα του. Οι «πράσινοι» έμεναν μπροστά στο σκορ εκμεταλλευόμενοι τις βιαστικές επιλογές του Ολυμπιακού το τρίποντο του Σπανούλη όμως 2,3΄πριν το τέλος έκανε το σκορ 66-68 και με δική του προσπάθεια στην επόμενη φάση έκανε το 68-68. Το λάθος στην επαναφορά του Νίκολας δεν το εκμεταλλεύτηκαν οι «ερυθρόλευκοι» και αμέσως μετά ο Φώτσης με τρίποντο έκανε το 71-68. Το τελικό 75-70 έδωσε στον Παναθηναϊκό προβάδισμα τίτλου.

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 35-34, 51-56, 70-75

Ολυμπιακός (Ντούσαν Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 9 (1), Γκόρντον 7, Μπουρούσης 14 (7 ριμπ), Κέσελ, Σπανούλης 12 (1), Μαυροκεφαλίδης 8 (8 ριμπ), Χαλπερίν, Γλυνιαδάκης, Παπανικολάου, Έρτσεγκ 4 (1), Τεόντοσιτς 14 (2), Πρίντεζης 2.

Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 4, Μάριτς 14, Μπατίστ 13, Φώτσης 5 (1), Σάτο 4, Νίκολας 4, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 21 (9 ασιστ), Βουγιούκας 2, Καλάθης 6, Καϊμακόγλου 2, Μπόγρης.

Γήπεδο: ΣΕΦ

Διαιτητές: Σχινάς, Αναστόπουλος, Σώμος

Κομισάριοι: Σγουρος, Ντίνος

Πηγή: sday.gr

Περισσότερα

Πλει οφ... τέλος!


Μετά και τα αποτελέσματα της έκτης και τελευταίας ημέρας των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα, η ειδική βαθμολογία έχει ως εξής:

Η βαθμολογία των πλέι-οφ: 2. Παναθηναϊκός 13 (9-5) 3. ΠΑΟΚ 12 (11-8) 4. *ΑΕΚ 8 (6-6) 5. *Ολυμπιακός Βόλου 6 (5-12)

*Εκκρεμεί η ένσταση που έχει καταθέσει η ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος διεξήχθη στις 22-5-2011 Η τελευταία αγωνιστική:

6η αγωνιστική: (Τετάρτη 25/05/11)

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου 5-1 1', 51' Σαλπιγγίδης, 12' Βιεϊρίνια, 40' Αρίας, 67' Μουσλίμοβιτς - 88' Μάρτιν Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός 0-2 58', 67', Σισέ

5η αγωνιστική: (Κυριακή 22/05/11)

Ολυμπιακός Βόλου - Α.Ε.Κ. 1-0 84' Ντολεζάι Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 75' Ζιλμπέρτο Σίλβα

4η αγωνιστική: (Τετάρτη 18/05/11)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 3-0 27' Λουίς Γκαρσία, 57' Σισέ, 85' Κατσουράνης Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 2-1 29' Γκαρσία, 37' Βιτόλο - 14' Σκόκο

3η αγωνιστική (Κυριακή 15/05/11)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-0 21' Δέλλας, 47', 68' Ντιόπ Ολ. Βόλου - Παναθηναϊκός 2-1 52' Σολάκης, 64' Μαρτίν - 33' Λέτο

2η αγωνιστική (Τετάρτη 12/05/11)

Ολ. Βόλου - ΠΑΟΚ 1-2 62' Μαρτίν - 33' Βιεϊρίνια, 53' Σαλπιγγίδης Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-1 22' Μπλάνκο αυτ - 2' Λεονάρντο

1η αγωνιστική (Κυριακή, 08/05/11)

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1 57' Αθανασιάδης, 75' Ελ Ζάρ - 79' Σισέ ΑΕΚ - Ολ. Βόλου 1-0 38' Λεονάρντο

Περισσότερα

Βγήκαν συμπεράσματα που θα κρίνουν πολλά!


Σε αρκετές δοκιμές ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Νίκος Κουρμπανάς στο φιλικό τεστ της Κορίνθου με αντίπαλο τη Θήβα.

Η «Μπάρτσα» ήρθε ισόπαλη 1-1 με το σύλλογο της Βοιωτίας σε ένα παιχνίδι που ο τεχνικός της ομάδας του Ισθμού τσέκαρε νεαρούς παίκτες από τις γύρω περιοχές, αλλά και από άλλες πόλεις. Το γκολ της Κορίνθου σημείωσε ο Χρήστος Παππάς.

Περισσότερα

ΣΦΗΚΑSPORTS και Wolvesbet σας πάνε "ταμείο"!


Πρόταση Τετάρτης 25-5-2011

ΒΑΝΤΟΥΖ -ΑΑΡΑΟΥ ΟVER 2.5


ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ-ΕΡΕΜΠΡΟ ΟVER 2.5

ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ - ΧΟΡΣΕΝΣ ( 1 )

Περισσότερα στο http://wolvesbet.blogspot.com/

Περισσότερα

Πρωταθλήτρια η "Μπάρτσα" των "μικρών"


Τη δεύτερη θέση στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κορινθίας κατέλαβε η ομάδα Παίδων αφού στο μεγάλο τελικό γνώρισε την ήττα από την Κόρινθο 2006.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «οράνιε». Στο 4’ ο Δημάκης μέσα στη μικρή περιοχή διεκδίκησε τη μπάλα από τον Βατουσιάδη ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 21’ ένα κενό στην άμυνα επέτρεψε στον Τσοχαντάρη να μπει από πλάγια μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ να στείλει τη μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας του Νικολόπουλου πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ για το 1-1.


Στο 25’ ο προωθημένος Παπαδόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «οράνιε» ξεκίνησαν δυνατά προσπαθώντας να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ. Στο 46’ ο Γεώργαρης αφού απέφυγε με εντυπωσιακό τρόπο τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και έφτασε απέναντι από τον Βύρλα. Ο τερματοφύλακας της Κορίνθου ενστικτωδώς απέκρουσε το δυνατό πλασέ, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και πέρασε κόρνερ.

Το καλό ξεκίνημα όμως του δευτέρου ημιχρόνου δεν είχε συνέχεια. Η ομάδα της Κορίνθου ανέβασε την απόδοσή της, διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι, και με το δυνατό διαγώνιο σουτ του Δημητρίου στο 58’ έκανε το 2-1και έφτασε στη δίκαιη επικράτηση. Το δυνατό σουτ του Τσατσόπουλου από το σημείο του πέναλτι στο 67’ μπλόκαρε ο Βύρλας, ενώ σε μια πανομοιότυπη φάση ο Δημητρίου σούταρε απελπιστικά άουτ στο 73’.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Δασκαλόπουλος με τους κ.κ Μπετσόγλου και Ψυχογιό.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Βύρλας, Βατουσιάδης, Σουφρίλας, Ανδρεατίδης, Παππάς, Κρίκας, Λόντρας (70’ Κούρτογλου), Ασημακόπουλος (74’ Μιχαλούρος), Παπαδόπουλος (65’ Στελέτος), Τσοχαντάρης, Δημητρίου.

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Νικολόπουλος, Βουτσινάς Ι., Τσώκος, Παπαμετζελόπουλος (41’ Λούκας), Βενετσάνος, Βουτσινάς Γ., Γιαννακούλης, Τσατσόπουλος, Γεώργαρης, Καλλάς, Δημάκης (60’ Μαραγκουδάκης).

Περισσότερα

"Καταστρέφεται" η ομάδα της καρδιάς μας


Δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό η Κόρινθος, σε περίπτωση που η απόφαση του Ηρακλή για υποβιβασμό παραμείνει.

Και αυτό διότι θα έχει δημιουργηθεί δεδικασμένο! Από τους κύκλους της διοίκησης, βέβαια, διαρρέει ότι μετά το ζήτημα με τις πλαστές ενημερότητες ίσως η μόνη λύση για να «σωθεί» η ομάδα και να «σβήσει» τα χρέη της είναι να υποβιβαστεί στη Δʼ Εθνική.

Αν αυτό συμβεί, τότε οι παίκτες που βρίσκονται στην Κόρινθο θα χάσουν τα χρήματά τους.

Παράλληλα, στην ανάκληση του δελτίου του Χρήστου Μεϊμάρογλου προχώρησε η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ.

Ο ποδοσφαιριστής της Κορίνθου είχε μεταπηδήσει στην Κόρινθο κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο η μεταγραφή του είναι άκυρη. Μάλιστα, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι η ΕΙΜ αποφάσισε την ανάκληση του δελτίου του Μεϊμάρογλου, όπως έγινε με αυτά των Χουστουλάκη, Μπένου, Μαρίνου και Τσουλάκου λόγω του ζητήματος που έχει προκύψει με την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα της "Μπάρτσα".

Περισσότερα

Πήραν "φωτιά" τα πλέι οφ!


Μετά και τα αποτελέσματα της τέταρτης ημέρας των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα, η ειδική βαθμολογία έχει ως εξής:

Η βαθμολογία των πλέι-οφ: 2. Παναθηναϊκός 10 (7-5) 3. ΠΑΟΚ 9 (6-7) 4. ΑΕΚ 8 (6-4) 5. Ολυμπιακός Βόλου 6 (4-7)

Τα κριτήρια ισοβαθμίας στα πλέι οφ -Οι βαθμοί από τα παιχνίδια των πλέι οφ μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν. -Η διαφορά τερμάτων στα παιχνίδια των πλέι οφ μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν. -Η τελική κατάταξή τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

5η αγωνιστική: (Κυριακή 22/05/11)

Ολυμπιακός Βόλου - Α.Ε.Κ. 1-0 84' Ντολεζάι Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 75' Ζιλμπέρτο Σίλβα

Η τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ:

6η αγωνιστική: (Τετάρτη 25/05/11) ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου - 20:30 (NOVA) Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός 20:30 (NOVA)

Περισσότερα

Φιλική ήττα


Έχοντας κυρίως νεαρούς παίκτες από την ομάδα Νέων, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1-0 την Κόρινθο, σε φιλικό παιχνίδι.

Οι νεαροί άσοι των Αρκάδων έδειξαν καλά στοιχεία, ενώ από την πρώτη ομάδα έπαιξαν μόνο οι Πιπίνης, Τσαμπούρης και Ροτζέριο. Χρέη προπονητή εκτέλεσε ο γυμναστής, Στάικος Βεργέτης.

Για ένα ακόμη παιχνίδι αγωνίστηκε ο Τόλυ Παϊζάνος αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Μάλιστα ήταν αυτός που… σέρβιρε με κάθετη μπαλιά το γκολ στον Τσαμπούρη, με τον δεύτερο να πιάνει ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στο γάμα της εστίας της Κορίνθου, στο 10’. Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε να βρέχει πολύ και σημειώθηκαν πολύ λίγες αξιόλογες φάσεις.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Στεφανάκος, Κολλιός, Πιπίνης, Πετρούσης, Παϊζάνος, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Σαραντόπουλος, Γιώτσας, Ροτζέριο, Βαλκάνος

Επαιξαν και οι: Κοντοπίδης, Προύντζος, Τογρού, Φιλάι, Διαμαντόπουλος.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Χουστουλάκη, Φίλης, Σπυρόπουλος, Φραγκάκης, Νικολάου, Ζάρκος, Μαντάς, Παπάς, Καφαντάρης, Δημητριάδης.

ΤΡΙΠΟΛΗ: Αρης Κολλιντζογιαννάκης

Περισσότερα

"Πρίγκιπες" οι "Δράκοι"!


H Πόρτο είναι Κυπελλούχοες Ευρώπης! Επιβεβαιώνοντας, έστω και δύσκολα, τα προγνωστικά, οι Δράκοι του Οπόρτο νίκησαν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στο Δουβλίνο τη "συμπατριώτισσά" τους Μπράγκα με 1-0 και κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο.


Με μία μόλις ήττα σε ολόκληρη τη διαδρομή, οι "μπλε" έφτασαν στην κορυφή ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τέταρτη φορά στην ιστορία τους και πρώτη μετά το 2004. Ο Βίλας Μπόας έγινε ο νεώτερος σε ηλικία (33 χρονών και 213 ημερών)προπονητής που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ρεκόρ και για τον Φαλκάο που σταμάτησε στα 17 τέρματα, έχοντας ξεπεράσει τον Κλίνσμαν (15) από τον ημιτελικό! Πολύ καλή παρουσία και από την έκπληξη της διοργάνωσης, Μπράγκα που επέβαλε τον ρυθμό της στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ούσα εξαιρετικά στημένη από τον Ντομίνγκος αλλά είχε ένα και μοναδικό… μελανό σημείο. Αυτό στο 44ο λεπτό, όταν και δέχθηκε το γκολ του Φαλκάο. Μάλιστα, ο Μοσορό στο 46΄ έχασε τετ-α-τετ και έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Η πρώτη καλή στιγμή του τελικού ανήκει στην Μπράγκα. Ο Κουστόδιο στο τέταρτο λεπτό, βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Πόρτο και δοκίμασε το δεξί του πόδι με την μπάλα να περνάει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ωστόσο η Πόρτο απάντησε. Ο Χουλκ έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, πέρασε δύο αντιπάλους και αφού μπήκε στην περιοχή, σούταρε με το αριστερό και η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την συμβολή.

Η Μπράγκα μετά το δέκατο λεπτό και βλέποντας την Πόρτο με Γκουαρίν και Χουλκ από τα πλάγια να αρχίζει να ξεδιπλώνει την εξαιρετική επιθετική της λειτουργία, οπισθοχώρησε. Εξάλλου, ήταν η ομάδα με την καλύτερη άμυνα στην διοργάνωση και αυτό ήταν ένα στοιχείο του παιχνιδιού της.

Ο Χουλκ ήταν ένας από τους παίκτες που… προβλημάτιζε πιο συχνά από κάθε άλλον την άμυνα της Μπράγκα, που όταν δεν έβρισκε άλλο τρόπο δεν δίσταζε να χρησιμοποιήσει και… αντιαθλητικές μεθόδους και σκληρά μαρκαρίσματα. Η Μπράγκα δεν επέτρεψε στην Πόρτο να επιβάλλει τον ρυθμό της σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου αλλά στο 45ο λεπτό ο Φαλκάο απέδειξε ότι αν μείνει μόνος του για μία στιγμή είναι ικανός να κάνει την ζημιά. Ο Γκουαρίν από δεξιά στο 44ο λεπτό βρήκε χώρο, έκανε την σέντρα και ο Κολομβιανός επιθετικός νίκησε με το κεφάλι τον Αρτούρ για να κάνει το 1-0, πετυχαίνοντας το 17ο προσωπικό του τέρμα στην διοργάνωση.

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε το δεύτερο ημίχρονο για την Μπράγκα. Ο Μοσορό που μπήκε στην θέση του Ούγκο Βιάνα, μετά από λάθος στην άμυνα της Πόρτο, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Έλτον αλλά το πλασέ που έκανε δεν ήταν καλό και ο γκολκίπερ της Πόρτο απομάκρυνε με τα πόδια. Η είσοδος του Μοσορό άλλαξε την εικόνα της ομάδας του Ντομίνγκος που έδειχνε μεγαλύτερη διάθεση να τρέξει και να πιέσει.

Η Μπράγκα κατάφερε και στο δεύτερο ημίχρονο να… φράξει όλους τους διαδρόμους προς την εστία της και έψαχνε με πιο ορθόδοξους τρόπους απ’ ότι στο πρώτο ημίχρονο το γκολ της ισοφάρισης χωρίς όμως να έχει καταφέρει να κάνει μεγάλη ευκαιρία με εξαίρεση αυτήν του 46ου λεπτού.

Ο Βίλας Μπόας έριξε εντός αγωνιστικού χώρου τον Φερνάντο Μπελούτσι ώστε να κρατήσει η ομάδα του την μπάλα στα πόδια, την ώρα που το ρευστό 1-0 παρέμενε. Η Πόρτο έκανε σωστή διαχείριση, μεγάλη στιγμή στο υπόλοιπο του αγώνα δεν υπήρχε από καμία ομάδα και έτσι οι «δράκοι» πήραν τη νίκη και κατέκτησαν το τρόπαιο.

Πόρτο (Βίλα Μπόας): Έλτον, Αλβάρο Περέιρα, Γκουαρίν (73' Μπελούτσι), Μουτίνιο, Φαλκάο, Χουλκ, Ρολάντο, Βαρέλα(79' Ροντρίγκες), Σαπουνάρου, Φερνάντο, Οταμέντι

Στον πάγκο: Μπέτο, Μαϊκόν, Βάλτερ, Σόουζα, Ρούμπεν

Μπράγκα (Ντομίνγκος): Αρτούρ, Αλμπέρτο Ροντρίγκες (46΄ Κακά), Παουλάο, Πάουλο Σέζαρ, Μιγκέλ Γκαρσία, Λίμα (66΄ Μεγιόνγκ), Κουστόδιο, Σίλβιο, Άλαν, Ούγκο Βιάνα (46΄Μοσορό), Βαντίνιο

Στον πάγκο: Κριστιάνο, Έλντερ Μπαρμπόσα, Έλντερσον, Λεάντρο Σαϊνιο

Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο

Γιώργος Βαρβιτσιώτης

Περισσότερα

Τι είδαμε και τι θα δούμε!


Μετά και τα αποτελέσματα της τέταρτης ημέρας των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα, η ειδική βαθμολογία έχει ως εξής:

Η βαθμολογία των πλέι-οφ: 2. ΠΑΟΚ 9 (6-6) 3. ΑΕΚ 8 (6-3) 4. Παναθηναϊκός 7 (6-5) 5. Ολυμπιακός Βόλου 3 (3-7)

Τα κριτήρια ισοβαθμίας στα πλέι οφ

-Οι βαθμοί από τα παιχνίδια των πλέι οφ μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν. -Η διαφορά τερμάτων στα παιχνίδια των πλέι οφ μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν. -Η τελική κατάταξή τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

4η αγωνιστική:

(Τετάρτη 18/05/11)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 3-0 27' Λουίς Γκαρσία, 57' Σισέ, 85' Κατσουράνης Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 2-1 29' Γκαρσία, 37' Βιτόλο, 14' Σκόκο

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των πλέι-οφ:

5η αγωνιστική: (Κυριακή 22/05/11)

Ολυμπιακός Βόλου - Α.Ε.Κ. 20:30 (NOVA2) Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 20:30 (NOVA1)

6η αγωνιστική: (Τετάρτη 25/05/11)

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου - 20:30 (NOVA) Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός 20:30 (NOVA)

Περισσότερα

Ο Ρουστέμης στο "πλευρό" του Αθανασούλα!


Τη συμμετοχή του Λάμπρου Αθανασούλα στο Rally Ακρόπολης 2011 στηρίζει με κάθε τρόπο ο Αλέξανδρος Ρουστέμης.

Ο έμπειρος Κορίνθιος οδηγός προτείνει ανεπιφύλακτα σε όλους όσοι τον έχουν στηρίξει, χορηγούς και μη, να στηρίξουν τώρα την προσπάθεια ενός νέου Κορίνθιου να διακριθεί στο Παγκόσμιο Rally.

Καλή επιτυχία Λάμπρο!!!

ROUSTEMIS RACING TEAM

Να θυμίσουμε πως το Rally Ακρόπολης θα διεξαχθεί στην Ελλάδα το διάστημα 16-19 Ιουνίου 2011

Για περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία μπείτε εδώàhttp://www.acropolisrally.gr/GR/2011/

Περισσότερα

ΣΦΗΚΑSPORTS και Wolvesbet σας πάνε "ταμείο"!


Πρόταση Τετάρτης 18-5-2011

Λίλ - Σοσό ( 1 )
Πόρτο - Μπράγκα ( 1 )

Τώρα το wolvesbet ανανεώθηκε και πλέον έχει στη διάθεσή σας νέες κατηγορίες με περισσότερες επιλογές.

Περισσότερα στο http://wolvesbet.blogspot.com/

Περισσότερα

Χαμός στα πλει-οφ!


Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός 2-1


Τους πρώτους του βαθμούς στα πλέι οφ του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού στο «Πανθεσσαλικό», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» έμειναν για τρίτο ματς χωρίς νίκη και πλέον απομακρύνθηκαν από την πρώτη θέση που οδηγεί στο Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Να σημειωθεί ότι η αποψινή ήταν η τρίτη νίκη των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας επί του Παναθηναϊκού, σε ισάριθμες συναντήσεις, καθώς είχαν προηγηθεί τα δύο τρίποντα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τα γκολ πέτυχαν οι Σολάκης (52’) και Μαρτίν (64’), ενώ για τον Παναθηναϊκό το σκορ άνοιξε ο Λέτο στο 33’.

Πιο αποφασισμένος για τη νίκη μπήκε ο Ολυμπιακός Βόλου και πίεσε σε μεγάλο μέρος του πρώτου ημιχρόνου τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», πάντως, απείλησαν πρώτοι στο 2’ με το σουτ του Βύντρα. Στο 8΄ ο Μπρέσκα και το 11΄ ο Σολάκης απείλησαν την εστία του Τζόρβα, ο οποίος στάθηκε τυχερός στο 22’, όταν ο Ζαραδούκας σέντραρε από αριστερά, ο Μαρτίν πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 29’, ο Μπρέσκα με βολίδα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τζόρβα, ενώ ο Σλοβάκος επιθετικός έγινε μοιραίος για την ομάδα του, όταν επιχείρησε ντρίμπλα στη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου. Εκεί, ο Λέτο τού πήρε την μπάλα και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.

Από το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε να πιέζει και ισοφάρισε στο 52’. Από τη σέντρα του Ζέλεσι ο Σολάκης έπιασε την κεφαλιά και «έγραψε» το 1-1. Το 2-1 σημειώθηκε στο 64’. Ο Μπρέσκα εκτέλεσε φάουλ και ο Μαρτίν πήδηξε ανενόχλητος, για να κάνει το 2-1, σε φάση πάντως που ο σκόρερ φάνηκε να είναι, οριακά έστω, πιο μπροστά από την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, τίποτα δεν άλλαξε και ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε τη νίκη.



Γκολ:
52' Σολάκης, 64' Μαρτίν - 33' Λέτο

Κίτρινες κάρτες: Τομάς - Βύντρα, Λέτο

Κόκκινες κάρτες: -

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης):
Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Σέλεζι, Μαρτίν, Μόνχε (80' Ντολεζάι), Τομάς, Μπρέσκα (89' Ψυχογιός), Άλβαρεζ, Ζαραδούκας, Σολάκης (75' Ακόστα), Μητρόπουλος.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα):
Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο, Νίνης (70' Γκοβού), Κλέιτον (46' Καραγκούνης), Λουίς Γκαρσία (70' Πετρόπουλος), Λέτο, Σισέ.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Ζεσουάλδο Φερέιρα:
«Έχουμε ακόμα τρεις αγώνες, μαθηματικά μπορούμε να βγούμε πρώτοι. Ξέρουμε ότι ο δρόμος της ομάδας ήταν πολύ δύσκολος τους τελευταίους μήνες και εδώ δεν θέλω να επαναλάβω πράγματα που όλοι γνωρίζουμε τα οποία όμως επηρέασαν τους παίκτες. Κούρασαν την ομάδα. Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτά που καθημερινά γράφονται ήθελα μόνο να αναφερθώ στην δική μας καθημερινή δουλειά. Μίας ομάδας όπως είναι ο Παναθηναϊκός που έχει συμμετάσχει σε διοργανώσεις όπως το Champions League όπου παίζαμε με πολύ πίεση. Σιγά-σιγά χάνεται από το μυαλό μας αυτό που μία μεγάλη ομάδα πρέπει πάντα να έχει, η ομάδα πρέπει να έχει πάντα θετική σκέψη. Υπάρχει σημαντική κόπωση, είναι όμως μία ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες».

Σιμάο Μάτε Τζούνιορ:
«Ξεκινήσαμε νωθρά το παιχνίδι αλλά ανεβάσαμε ρυθμούς στη συνέχεια και καταφέραμε να προηγηθούμε με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο μετά την ισοφάριση από τον Ολυμπιακό Βόλου χάσαμε το ρυθμό μας και απογοητευτήκαμε με αποτέλεσμα να δεχθούμε και δεύτερο γκολ. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όμως δεν σταθήκαμε στο ύψος της περίστασης. Στα εναπομείναντα 3 παιχνίδια πρέπει να τα δώσουμε όλα και να κάνουμε το 3 στα 3 για να πάρουμε τη πρώτη θέση. Γεγονός που μπορούμε να το καταφέρουμε».

-----------------------------------------------------------------------------------------------------


ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 3-0

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League πέρασε η ΑΕΚ. Η Ένωση, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησε 3-0 του ΠΑΟΚ και πλέον οδηγεί την κούρσα για την έξοδο στο Champions League της ερχόμενης περιόδου. Το 1-0 πέτυχε στο 21’ ο Δέλλας, ενώ δύο γκολ σημείωσε ο Ντιόπ (47’, 68’).

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τη γηπεδούχο να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Ο Μπαχά πέρασε ψηλοκρεμαστά τη μπάλα στο Σκόκο, ο Αργεντινός άσος πλάσαρε αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και κατέληξε άουτ. Ο ΠΑΟΚ έγινε απειλητικός στο 8ο λεπτό, όταν ο Μουσλίμοβιτς δεν αξιοποίησε την πάσα του Τσουκαλά σουτάροντας άουτ, όμως στο 21ο λεπτό ο εφετινός "δήμιος" του ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις με την Ένωση, Τραϊανός Δέλλας, άνοιξε το σκορ: σε φάουλ του Σκόκο και γύρισμα του Μπαχά ο Τσιρίλο δεν απομάκρυνε σωστά, δίνοντας την ευκαιρία στον διεθνή αμυντικό να σκοράρει, με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά. Μια κεφαλιά του Μανωλά, στο 24΄, έφυγε μόλις άουτ, ενώ ο Δέλλας παραλίγο να διπλασιάσει στο 35΄, αλλά το σουτ που επιχείρησε -σε εκτέλεση φάουλ- πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η νίκη για τους "κιτρινόμαυρους" θεμελιώθηκε νωρίς-νωρίς στην επανάληψη, όταν στο 47΄ ο Ντιοπ πήδησε ψηλότερα απ΄ όλους σε εκτέλεση κόρνερ και με κεφαλιά έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν, με τον Μουσλίμοβιτς να σουτάρει άουτ στο 64΄, για να "κλειδώσει" το τρίποντο ο Ντιόπ με το δεύτερο γκολ του (κοντινό πλασέ), στο 68΄. Μάλιστα, στο 79΄ παραλίγο να γίνει το 4-0 απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που παρέπαιε, όταν ο Λαγός σούταρε αναγκάζοντας το Χαλκιά σε σωτήρια απόκρουση, για να πάρει το "ριμπάουντ" ο Μίτσελ και να αποτρέψει το γκολ ο Κοντρέρας, αποκρούοντας επί της γραμμής.


Γκολ:
21' Δέλλας, 47', 68' Ντιόπ

1' Δοκάρι για την ΑΕΚ με τον Σκόκο.

Κίτρινες κάρτες:
Σκόκο, Μίτσελ - Κοντρέρας

Κόκκινες κάρτες: -

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):
Σάχα, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γεωργέας, Ντιόπ (80' Ματέος), Μάκος, Μίτσελ, Καφές (50' Γκερέιρο), Μπαχά, Σκόκο (65' Λαγός).

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος):
Χαλκιάς, Σνάουτσνερ (57' Λiνο), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Έτο, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης (72' Ελ Ζαρ), Τσουκαλάς (64' Αρίας), Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Μανόλο Χιμένεθ:
«Είναι κρίμα που σήμερα παίζαμε με κλειστές θύρες και δεν ήταν εδώ ο κόσμος να απολαύσει ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Στα πλέι οφ εντός έδρας παίξαμε μόνο ένα ματς, το πρώτο. Το είχα τονίσει και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας τρόπος να διαμαρτυρηθούμε κι εμείς κόντρα στη βία στα γήπεδα. Θεωρώ ότι δεν είναι λύση να αποκλείονται οι καλοί φίλαθλοι μας από το να έρθουν στο γήπεδο. Κακομεταχειρίζονται μια σοβαρή ομάδα όπως η ΑΕΚ και είναι ντροπιαστικό αυτό που συμβαίνει. Και με αυτές τις αντιξοότητες, πάντως, η ομάδα βελτιώνεται και έχει αποδείξει τεχνικά, τακτικά και σε φυσική κατάσταση ότι είμαστε πολύ καλοί. Είχαμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα που προσπάθησε να μας αντιμετωπίσει αλλάζοντας το σύστημα αλλά ακόμη κι έτσι πήγαμε πολύ καλά.

Ξέρουμε πάντως ότι ακόμη δεν πετύχαμε τίποτα και πρέπει να παλέψουμε πάρα πολύ ακόμη. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δυσκολίες και παίζοντας πάντα, φυσικά, εκτός έδρας. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη κυρίως στους συμπατριώτες μου από την Λόρκα της Μούρθια της Ισπανίας για αυτό που συνέβη με τον σεισμό και τις ανθρώπινες απώλειες που υπήρξαν. Είναι πολλά που κρίνουν τους αγώνες. Η ένταση, η πίεση, οι στημένες φάσεις. Όλα αυτά μετράνε. Νομίζω ότι είμαστε η ομάδα με τα περισσότερα γκολ από στημένες φάσεις και αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει πολλή δουλειά. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα των παικτών του γιατί το δουλεύουμε στις προπονήσεις και μετά το μεταφέρουν στο γήπεδο, στον αγώνα. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα.

Έχουμε ακόμη ένα ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ αξιόλογο ότι έχουμε 8-0 γκολ κόντρα σε αυτούς στα τελευταία ματς γιατί είναι μια ομάδα που έχει έμπειρους παίκτες που έκαναν καλά παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ κατά γενική ομολογία δε δέχεται εύκολα γκολ. Το 8-0 υπέρ μας λέει πολλά».

Μάκης Χάβος:
«Με στενοχωρεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεχθήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις, κάτι που είχαμε επισημάνει και είχαμε δουλέψει σε αυτό. Όπως είπα στον Βόλο ότι δεν τελείωσαν τα πλέι οφ, έτσι και τώρα. Έχουμε μπροστά μας την Τετάρτη ένα κρίσιμο ματς και πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να νικήσουμε. Δεν άλλαξα σύστημα λόγω της απουσίας του Βιεϊρίνια. Δεν ευθύνεται ο σχηματισμός για τα τρία γκολ που δεχθήκαμε. Το έχουμε πει για τις στημένες φάσεις, το έχουμε δουλέψει αλλά παίζει ρόλο και η ικανότητα των αντιπάλων. Είναι κρίμα κι άδικο να δεχόμαστε τέτοια γκολ και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για την Τετάρτη.

Όταν τα ματς είναι τόσα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα προσπαθούμε να φρεσκάρουμε την ομάδα. Το ματς κρίθηκε καθαρά στις στημένες φάσεις. Πρώτα είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης και μετά η ικανότητα του αντιπάλου και το ύψος. Εμείς δεν είμαστε ψηλή ομάδα. Είχαμε μιλήσει για αυτό αλλά πάλι φάγαμε γκολ. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα αλλά στις οργανωμένες επιθέσεις της δεν είχαμε προβλήματα. Φάγαμε τα γκολ σε άσχημα σημεία και ειδικά το 2-0 στο 47'. Κάναμε αλλαγές, πατούσαμε καλύτερα αλλά μετά ήρθε και το 3-0. Εγώ θεωρώ ότι είχαμε κυκλοφορία της μπάλας αλλά στην τελική ενέργεια ίσως να μην ήμασταν εύστοχοι. Στην τελική προσπάθεια και την τελική πάσα. Θέλω να πιστεύω ότι ο Βιεϊρίνια θα προλάβει το ματς της Τετάρτης».

Πάπα Μπούμπα Ντιόπ:
«Δεν θέλω να δημιουργήσω παράδοση με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι, απλά τυχαίνει να έχω πετύχει κάποια γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Για παράδειγμα και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχα μια ευκαιρία, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Ο στόχος επετεύχθη για την ομάδα, νικήσαμε και όλα είναι καλά. Πάντως, δεν ήταν εύκολη νίκη, ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολη και καλή ομάδα. Τώρα πάμε με αυτοπεποίθηση στην Τούμπα για να πάρουμε τη νίκη, αλλά και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουμε, δεν χάνεται τίποτα».

Νίκος Γεωργέας:
«Έχουμε φτάσει στη μέση του μίνι πρωταθλήματος. Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Δεν έχει τελειώσει κάτι. Και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκος είναι στο παιχνίδι. Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, θέλουμε ακόμα μία επιτυχία που θα είναι η πρώτη θέση στα play off και πιστεύω ότι στο τέλος θα την πάρουμε».

Κώστας Μανωλάς:
«Η ομάδα πλέον παίζει καλύτερα. Αποδίδουμε και θέαμα ταυτόχρονα. Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα. Ήταν μία εύκολη νίκη και πάμε για θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Μετά το κύπελλο, έφυγε η πίεση που είχαμε και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον αν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στη Τούμπα, είμαστε με το ένα πόδι στο Champions League».

Πάμπλο Κοντρέρας:
«Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη την Τετάρτη. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ μπερδεμένο, πολύ δύσκολο για μας. Πιστεύω πως δεν θα μας επηρεάσει αυτό το αποτέλεσμα γιατί με τον κόσμο μας μπορούμε να κερδίσουμε. Εκείνοι είχαν περισσότερη εμπιστοσύνη σήμερα, αλλά εμείς πρέπει να δείξουμε περισσότερη αγάπη για τη φανέλα που φοράμε».

Περισσότερα

Κούπες παντού!


Για δεύτερη σερί χρονιά απέδειξε ότι δεν χαμπαριάζει από δυναστείες και… αστέρια στη φανέλα! Ο Ολυμπιακός υπέταξε στον τελικό Κυπέλλου τον πρωταθλητή Ευρώπης εδώ και λίγες ημέρες, Παναθηναϊκό με σκορ 74-68 και κατέκτησε την κούπα για ένατη φορά στην ιστορία του!

Ματς για γερά νεύρα στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με συνεχή σκαμπανεβάσματα στο σκορ. Οι Μπουρούσης, Μαυροκεφαλίδης και Τεόντοσιτς κορυφαίοι για τους «ερυθρόλευκους», ο Μπατίστ ξεχώρισε από το «τριφύλλι»! Οι Πειραιώτες έκαναν το 3-0 στη φετινές μονομαχίες του με την ομάδα του Ομπράντοβιτς και έκοψαν τη… φόρα για το triple crown στον αιώνιο αντίπαλο!

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 39-37, 53-58, 68-74

Το πρώτο δεκάλεπτο

Χωρίς να αποδώσουν σπουδαίο μπάσκετ, οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατάφεραν να ροκανίσουν τη διαφορά που είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός, 4’18’’ πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν στο πρώτο μισό της περιόδου τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης (15-6), δίχως λάθη και με πολύ καλή άμυνα, που δεν άφηνε ακάλυπτα σουτ στον αιώνιο αντίπαλο. Σταδιακά, οι «πράσινοι» έβρισκαν τα πατήματά τους και με τον Μάικ Μπατίστ κατάφεραν ένα επί μέρους σκορ 9-1, 1’57’ πριν τη λήξη του δεκάλεπτου, μειώνοντας σε 16-15. Στο σημείο αυτό, ο Ίβκοβιτς αναγκάστηκε να αλλάξει πρόσωπα στην πεντάδα και με τους Χαλπερίν και Έρτσεγκ οι Πειραιώτες τελείωσαν την πρώτη περίοδο με το υπέρ τους 22-17.

Το δεύτερο δεκάλεπτο:

Με βάση την εικόνα του Ολυμπιακού στα πρώτα λεπτά του δευτέρου δεκαλέπτου, κανείς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη. Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με ψηλό σχήμα, από τη στιγμή που στη θέση «5» έπαιζε για τον Παναθηναϊκό ο Τσαρτσαρής και κατάφεραν με καλή κυκλοφορία να πάρουν τη μεγαλύτερη διαφορά μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα, 31-23. Στη συνέχεια ο Ομπράντοβιτς ανακάτεψε την «τράπουλα» και με την είσοδο στο παρκέ των Μπατίστ και Διαμαντίδη (ο Αμερικανός έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα του) το παιχνίδι έγινε 35-35, χάρη στην σημαντική συμβολή του Σάτο. Η εξέλιξη αυτή «πάγωσε» τον Ολυμπιακό, που έκανε απανωτά λάθη και μοιραία έμεινε πίσω στο σκορ 37-35, για πρώτη φορά μετά το 2-0 στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στα τελευταία δευτερόλεπτα έγραψε το 39-37 υπέρ της ομάδας του που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το τρίτο δεκάλεπτο

Οι περιφέρειες των δύο ομάδων ανέλαβαν δράση στο ξεκίνημα. Διαμαντίδης αρχικά για τον Παναθηναϊκό και Παπανικολάου, Τεόντοσιτς στη συνέχεια για τον Ολυμπιακό έκαναν το σκορ 45-42 υπέρ των «ερυθρόλευκων» που είχαν «κλείσει» την άμυνά τους ώστε να σταματήσουν τον Μπατίστ ο οποίος είχε φτάσει στους 12 πόντους. Μπουρούσης και Μαυροκεφαλίδης πήραν το σκοράρισμα πάνω τους στη συνέχεια και η ομάδα του Ίβκοβιτς έφτασε γρήγορα στο +7. Το σχήμα με Παπαλουκά, Χαλπερίν και Τεοντοσιτς στην περιφέρεια έκανε την διαφορά την ώρα που οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έδειχναν, φυσιολογικά, να μένουν από δυνάμεις. Το τρίποντο του Περπέρογλου κράτησαν τους «πράσινους» στο -5 στο τέλος της περιόδου.

To τέταρτο δεκάλεπτο

Η διάθεση των δύο προπονητών ήταν να πάει η μπάλα στους ψηλούς. Από την μία ο Μπατίστ και από την άλλη ο Μαυροκεφαλίδης εξακολουθούσαν να βρίσκουν λύσεις στο σκοράρισμα. Το τρίποντο του Διαμαντίδη έκανε το 60-59 εφτά λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα και το ματς πήρε... φωτιά ξανά. Ακολούθησε ένα ακόμα δίποντο του Σάτο που εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική αντίδραση του Ολυμπιακού για να γίνει το σκορ 62-59. Από εκείνο το σημείο και μετά το προβάδισμα άλλαζε χέρια συνεχώς και το θρίλερ καλά κρατούσε. Το 68-65 έγινε δια χειρός... Μπουρούση 1.18΄΄ πριν το τέλος. Το τελικό 74-68 έδωσε την... κούπα στον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Καϊμακόγλου, Τέπιτς, Μάριτς, Περπέρογλου, Μπατίστ, Φώτσης, Σάτο, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Καλάθης

Ολυμπιακός (Ντούσαν Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς, Τεόντοσιτς Γκόρντον, Σπανούλης, Πρίντεζης, Μπουρούσης, Κέσελ, Έρτσεγκ, Μαυροκεφαλίδης, Χαλπερίν, Γλυνιαδάκης, Παπανικολάου

Διαιτητές: Χριστοδούλου Χρήστος, Αναστόπουλος Παναγιώτης, Κορομηλάς Ηλίας

Κομισάριος: Αντώνης Μάνος

Πηγή: sday.gr

Περισσότερα

Τέλος και επίσημα!


Το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής τελείωσε και επίσημα και όσον αφορά τον "Κορινθιακό" 7ο όμιλο, ο Αστέρας Μαγούλας κατέκτησε τον τίτλο και την άνοδο. ΠΑΟ Λουτρακίου και Πέλοπας Κιάτου όπως είναι ήδη γνωστό δεν τα κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία και από την νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Α' Κορινθίας. Επίσης υποβιβάζονται οι Παναρκαδικός, Αίας Παραλίας, Κρανίδι, Δήλεσι, Δρεπανιακός Αστέρας, Πανναυπλιακός.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Δήλεσι-Αίας Παραλίας Ασπροπύργου

0-3

Λουκισίων Α.Ο.-Βρασιές

3-0

Πέλοπας Κιάτου-Αστέρας Δρεπάνου

1-5

Παναργειακός-ΠΑΟ Λουτρακίου

6-1

ΑΕΚ Ερμιονίδας-Χαλκίδα

2-6

Δάφνη Ερυθρών-Πόρος

6-2

Πανναυπλιακός-Παναρκαδικός

Θήβα - Ένωση Μιδέας

1-1

5 -0

Βαθμολογία Τελική

Θ

Ομάδα

A.

Β.

Ν.

Ι.

Η.

Γκολ +

Γκολ -

1

asterasmagoulas logo gif 40 on ΒΡΟΧΗ... ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ

Αστέρας Μαγούλας

32

76

24

4

4

72

17

2

enosimideas logo gif 84 on ΒΡΟΧΗ... ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ

Ενωση Μιδέας

32

72

23

3

6

64

25

3

ao thiva gif 47 on ΒΡΟΧΗ... ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ

Θήβα

32

70

21

7

4

58

16

4

loukisia logo jpg 35 on ΒΡΟΧΗ... ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ

Λουκίσια

32

56

16

8

8

45

21

5

panargeiakos png 6 on ΒΡΟΧΗ... ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ

Παναργειακός

32

52

14

10

8

47

33

6

chalkida gif 64 on ΒΡΟΧΗ... ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ

Χαλκίδα

32

52

15

7

10

46

32

7

poros logo jpg 30 on ΒΡΟΧΗ... ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ

Πόρος

32

48

13

9

10

49

40

8

dafnierithron jpg 22 on ΒΡΟΧΗ... ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ

Δάφνη Ερυθρών

32

47

13

8

11

41

32

9

vrasies gif 47 on ΒΡΟΧΗ... ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ

Βρασιές

32

44

12

8

12

39

37

10

pannafpliakos1 gif 65 on ΒΡΟΧΗ... ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ

Πανναυπλιακός Ηρακλής

32

40

11

7

14

32

41

11

pao loutrakiou png 2 on ΒΡΟΧΗ... ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ

ΠΑΟ Λουτρακίου

32

37

9

10

13

41

48

12

panarkadikos gif 53 on ΒΡΟΧΗ... ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ

Παναρκαδικός

32

36

10

6

16

31

52

13

aiasparaliasaspropyrgou gif 80 on ΒΡΟΧΗ... ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ

Αίας Παραλίας Ασπροπύργου

32

31

8

7

17

26

48

14

aekranidiou logo jpg 86 on ΒΡΟΧΗ... ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ

Α.Ε. Κρανιδίου

32

28

7

7

18

45

71

15

pelopaskiatou logo gif 8 on ΒΡΟΧΗ... ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ

Πέλοπας Κιάτου

32

25

6

7

19

33

70

16

asteras drepanou gif 39 on ΒΡΟΧΗ... ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ

Αστέρας Δρεπανιακός

32

22

6

4

22

31

77

17

aedilesiou logo jpg 56 on ΒΡΟΧΗ... ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ

Δήλεσι

32

20

4

8

20

20

60

Περισσότερα