Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Νέα χορηγία στην Κόρινθο


Την συνεργασία της με την εταιρία « D.T.S. ELLAS» ανακοίνωσε η διοίκηση της Κορίνθου.

Η εν λόγω εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο των φωτοβολταϊκών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Κόρινθος:
«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ μετά την ενεργοποίηση του μεγαλομετόχου κ. Π. Μπεθάνη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα συνεργασία σε χορηγικό επίπεδο που θα αλλάξει τα δεδομένα της ΠΑΕ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ.

Από σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες φωτοβολταϊκών « D.T.S. ELLAS» θα είναι ο επίσημος χορηγός και υποστηρικτής της ομάδας για την περίοδο 2011-2012. Η εταιρεία θα προβάλετε στο μπροστινό μέρος της φανέλας , σε διαφημιστικές τεμπέλες στο γήπεδο και στα έγγραφα της ομάδας.

Η εταιρεία «D.T.S. ELLAS» είναι μια από τις 21 εταιρείες στον κόσμο που έχουν θέση υποψηφιότητα για την κατασκευή του φωτοβολταϊκού πάρκου της Κοζάνης. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο κος Βασίλειος Δρίτσας πού από σήμερα θα συμμετέχει ενεργά και στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της εταιρείας «D.T.S. ELLAS» κος Β. Δρίτσας δήλωσε “Είναι μεγάλη μας τιμή η εταιρεία μας να συμβάλει και να βοηθήσει πραγματικά την μεγάλη προσπάθεια της ιστορικής ομάδας της Κορίνθου”.

Ύστερα από όλα αυτά ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ κος Σ. Μαυρονάσιος δήλωσε ότι μέσα από την αβεβαιότητα που επικρατεί στο χώρο του ποδοσφαίρου και μέσα από την οικονομική ανασφάλεια της κοινωνίας αυτές οι δύο συμφωνίες που έχουν προκύψει μέχρι ώρας είναι ότι καλύτερο για την ΠΑΕ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ».