Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

«Έτσι και με ΠΑΟΚ»

Το πάθος που επέδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Πανσερραϊκό εξήρε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ζητώντας την ίδια απόδοση και στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης. Επιστροφές, αλλά και νέες απουσίες κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά». Κατάμεστο αναμένεται το «Καραϊσκάκη».

Συγχαρητήρια προς πάσα κατεύθυνση έδινε την Κυριακή ο Ερνέστο Βαλβέρδε, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές του για την απόδοσή τους στον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο Ισπανός ωστόσο δεν παρέλειψε να κατεβάσει του τόνους και στρέψει την προσοχή όλως στον αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, για το Κύπελλο Ελλάδα ΟΠΑΠ: «Δείξατε πάθος και καταφέρατε να γυρίσετε το παιχνίδι. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να μπούμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο».

Επιστροφές και απουσίες

Τη χαρά των επιστροφών των Ιμπαγάσα, Τοροσίδη και Μανιάτη, οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι στον αγώνα του Σαββάτου, αλλά και του Ουρτάδο, ο οποίος μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, μετρίασε για τον Ερνέστο Βαλβέρδε ο τραυματισμός του Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός υπέστη διάταση στο γαστροκνήμιο του δεξιού του ποδιού και παρά το γεγονός ότι θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, ουσιαστικέ τέθηκε εκτός μάχης για το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Βάσκος προπονητής δεν υπολογίζει τον επίσης τραυματία Ντουντού, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή για να ξεπεράσει την ίωση που το ταλαιπωρεί.

Κατάμεστο το «Καραϊσκάκη»

Ούτε καρφίτσα δεν πρόκειται να πέφτει την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη», αφού στον Ολυμπιακό περιμένουν “sold out”. Η κίνηση των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα μεγάλη και την πρώτη μέρα διάθεσής τους εξαφανίστηκαν 9.200. Τα «μαγικά χαρτάκια» όπως τείνουν να εξελιχθούν, ίσως εξαντληθούν ακόμα και σήμερα.

Νίκος Μάρκου


Πηγή : Sport-fm.gr