Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ψάχνει ομάδα για φιλικό και...προπονητή!



Την διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού παιχνιδιού επιθυμούν στην Κόρινθο, ώστε να συνεχιστούν οι δοκιμές νεαρών παιδιών.

Το τεχνικό τιμ της και οι άνθρωποι της ομάδας του Ισθμού θέλουν να διαπιστώσουν την αξία των ταλέντων από τις ευρύτερες περιοχές, που δοκιμάζονται στον σύλλογο και γι’ αυτόν τον λόγο ψάχνουν αντίπαλο για φιλική αναμέτρηση.

Το πιο πιθανό είναι να διεξαχθεί ένα ματς την προσεχή εβδομάδα, ωστόσο εξελίξεις στο εν λόγω θέμα θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες.
Από εκεί και πέρα, δεν έχει υπάρχει κάποιο νέο στα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο, με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν πρώτα τις αποφάσεις της ΕΠΟ.

Θέλει Σπανό ο Μαυρονάσιος


Τον ιδανικό αντικαταστάτη του Νικού Κουρμπανά για την τεχνική ηγεσία της Κορίνθου βλέπει στο πρόσωπο του Δημήτρη Σπανού ο Σωτήρης Μαυρονάσιος.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου του Ισθμού είχε μία πρώτη συζήτηση με τον έμπειρο προπονητή, όπου και του γνωστοποίησε την επιθυμία του να συνεργαστούν την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, με τους δύο άνδρες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για ο άμεσο μέλλον.

Έτσι, όπως γίνεται αντιληπτό ο Σπανός θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει το… τιμόνι της ομάδας, σε περίπτωση βέβαια που πάνε όλα καλά και καταφέρει η Κόρινθος να αδειοδοτηθεί.