Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Έρχεται και ο Καρυώτης


Την επισύναψη συνεργασίας με τον γυμναστή Γιώργο Καρυώτη, που θα είναι και ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού Γιώργου Τόγια, ανακοίνωσε η Κόρινθος.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΤΑΠ της Κορίνθου:

«Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας με τον προπονητή κ. Γ. Τόγια η Διοίκηση της ΠΑΕ ανακοινώνει την συνεργασία με τον γυμναστή κ. Καρυώτη Γ. ο οποίος θα είναι άμεσος συνεργάτης του κ. Τόγια και παράλληλα θα είναι επικεφαλής και υπεύθυνος των ακαδημιών του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006.

Συστήθηκε επιτροπή μεταγραφών που την αποτελούν ο πρόεδρος κ. Μαυρονάσιος Σ, ο ταμίας κ. Πιέτρης Χ. και οι προπονητές κ. Τόγιας και κ. Καρυώτης. Στο προσεχές συμβούλιο θα ανακοινωθούν τα άτομα που θα πλαισιώνουν το προπονητικό τιμ, σε επίπεδο της καλύτερης λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος».


Παράλληλα απορρίφθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο η αίτηση της Κορίνθου να μειωθεί ή να διαγράφει το πρόστιμο, λόγω της παρατυπίας που διαπιστώθηκε στην… υπόθεση με την ανάκληση των δελτίων.

Η εν λόγω απόφαση των αρμοδίων οργάνων έφερε απογοήτευση στο στρατόπεδο της ομάδας του Ισθμού, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου ήλπιζαν πως τουλάχιστον θα υπάρξει κάποια μείωση στο πρόστιμο.

Έτσι, όπως είναι λογικό, αυτό το θέμα έχει… φρενάρει τις εξελίξεις σε όλα τα αγωνιστικά θέματα.