Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΠΑΟΚ 22:05 NOVASPORTS 1 Europa League

Μια καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα θέλει ο ΠΑΟΚ για να τονωθεί η ψυχολογία των παικτών, σύμφωνα με τον Μάκη Χάβο που χαρακτήρισε πρόκληση το ματς με την Βιγιαρεάλ.

"Το παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ είναι μία πρόκληση για εμάς και σαν πρόκληση πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Παίζουμε με μία πολύ δυνατή ομάδα, αλλά η μέχρι τώρα ευρωπαϊκή μας πορεία είναι καλή και αυτήν πρέπει να διατηρήσουμε. Χρειαζόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα και μία καλή εμφάνιση για να μας τονώσει ψυχολογικά για τη συνέχεια", δήλωσε αρχικά ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ.

Για το αν θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας: "Τα παιδιά χρειάζονται στήριξη και πιστεύω ότι με ένα καλό αποτέλεσμα θα πάρουμε τα πάνω μας. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτήν την ομάδα."

Για την ενδεκάδα: "Θα γίνουν κάποιες αλλαγές σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΟ και αυτό γιατί κάποιοι παίκτες χρειάζονται φρεσκάρισμα και με μία ομάδα όπως η Βιγιαρεάλ, ίσως χρειαστεί να αλλάξει σχηματισμό."

Για τον Γκαρσία:
"Θεωρώ ότι δόθηκε πολύ μεγάλη έκταση στο θέμα. Είχαμε απλά διαφορετική άποψη για ένα θέμα, πράγμα θετικό για το ποδόσφαιρο. Την επόμενη μέρα είχαμε συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα με τον παίκτη. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο και δεν πρέπει να ασχολούμαστε τόσο πολύ με θέματα που δεν υπάρχουν. Εμείς πρέπει να φτιάχνουμε το κλίμα στην ομάδα."

Για την "κατασκοπεία" της Βιγιαρεάλ: "Ήταν ένα θέμα η αλλαγή στην θέση του σκάουτερ, αλλά την ομάδα αυτήν την είχε παρακολουθήσει και ο προηγούμενος σκάουτερ μας. Ο κ. Λεμονάκης είδε την Βιγιαρεάλ στο ματς με την Έρκουλες και είμαστε ενημερωμένοι για τον τρόπο παιχνιδιού της. Η Βιγιαρεάλ παίζει 4-4-2 και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, απλά λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών ο κορμός της μένει ίδιος και αλλάζουν λίγοι ποδοσφαιριστές."

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν σκοράρει εύκολα: "Έχω την εντύπωση ότι η ομάδα τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γκολ. Δεν είναι εύκολα για έναν προπονητή να κάνει την ομάδα να πετυχαίνει τρία και τέσσερα γκολ. Εγώ πιστεύω, όμως, ότι υπάρχει λύση και αυτό το πρόβλημα θα λυθεί."

"Η αλήθεια είναι ότι κοιμάμαι αργά γιατί δουλεύω πάρα πολύ για την ομάδα και δεν σας κρύβω ότι μέρα νύχτα ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ και αυτό το ξέρουν οι άνθρωποι που είναι γύρω μου. Είμαι συναισθηματικά δεμένος με αυτήν την ομάδα. Δεν έχουμε απλά μία σχέση ομάδας με προπονητή."


Για το αν υπάρχουν αλλαγές στην φιλοσοφία της ομάδας:
"Όταν αλλάζει η τακτική μιας ομάδας, αλλάζει και η ψυχολογία."


Πηγή : Sport24.gr