Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Διαλέγει τον επόμενο…

Τον αντικαταστάτη του Παύλου Δερμιτζάκη ψάχνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ύστερα από το κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον 41χρονο τεχνικό. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να αναζητήσει κάποιον έμπειρο και επιτυχημένο προπονητή που θα επιβληθεί με την προσωπικότητά του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.


Η αναζήτηση έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαπέντε μέρες και έχουν προκύψει τέσσερα ονόματα υποψηφίων τεχνικών, αφού η διοίκηση θέλει να σταματήσει η προπονητολογία. Τα ονόματα του Ράντομιρ Αντιτς, του Πολ λε Γκουέν, του Κρίστιαν Γκρος και του Ρομπέρτο Ντοναντόνι είναι στη λίστα του «Δικεφάλου του Βορρά», όμως οι δύο πρώτοι προβάλουν ως φαβορί αυτή τη στιγμή.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει κάποιες επαφές, έχουν προχωρήσει διαπραγματεύσεις με κάποιους από τους υποψήφιους, η αναζήτηση, όμως, τέτοια εποχή δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση. Στόχος είναι να κλείσει προπονητής μέσα στην εβδομάδα. Αντιτς και Λε Γκουέν (κυρίως) πείθουν ότι μπορούν να δώσουν αυτά που ψάχνει ο ΠΑΟΚ, χωρίς βέβαια να δοθούν τα εξωφρενικά λεφτά που κοστίζει ο Ελβετός Γκρος.

Εν των μεταξύ, η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Μάκη Χάβου. Αυτό θα γίνει και σήμερα το μεσημέρι στις 15:00. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Χάβος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας και στο επόμενο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς, έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τα 2 εκατομμύρια ευρώ που θα πάρει σε περίπτωση πρόκρισης στους «32» του θεσμού.

Μέχρι χθες το βράδυ η ΠΑΕ δεν είχε ειδοποιήσει τον Α.Σ. για τη λίστα των πέντε ή επτά ονομάτων που θα κατατεθούν στο Πρωτοδικείο, έτσι ώστε να ανανεωθεί η θητεία τους. Θυμίζουμε ότι σήμερα στις 18:00 είναι προγραμματισμένη και η Γ.Σ. της ΠΑΕ, με στόχο την αύξηση κεφαλαίου σε ένα ύψος 17 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς αυτή τη φορά ν' ανοίξει η αύξηση με δημόσια διάθεση μετοχών.


Πηγή : Sport-fm.gr