Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

"Μας διέταξαν να σκύψουμε τα κεφάλια"

Τέλος στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ δίνει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος με δηλώσεις του στην προσωπική του ιστοσελίδα, λέγοντας πως δεν θέλει να παίζει μπάσκετ έχοντας αλυσίδες στο λαιμό του.

Ο Έλληνας σέντερ και πρόεδρος του ΠΣΑΚ αναφέρθηκε στην είσοδο των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ στο παρκέ και τις διαταγές τους να κατέβουν οι παίκτες στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αν δεν θέλουν να χάσουν τα συμβόλαιά τους.

Η δήλωση του Λάζαρου Παπαδόπουλου: "Χθες το βράδυ το μπάσκετ έκανε έναν τεράστιο αγώνα για να διεκδικήσει τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια του απέναντι σε ανθρώπους με δικτατορικές λογικές και συμπεριφορές, οι οποίοι έχουν την απαίτηση να εκτελούμε την όποια εντολή τους ως πειθήνια όργανα ακόμη κι αν αυτό αντιστρατεύεται με βασικά συνταγματικά δικαιώματα μας, όπως αυτό της απεργίας.

Χθες ΟΛΗ η ομάδα του ΠΑΟΚ, είχαμε αποφασίσει να συμπαρασταθούμε σ’ αυτόν τον αγώνα και να δώσουμε τη δική μας μάχη για τα δικαιώματα μας. Μια άλλη «μάχη» έδωσαν και οι διοικούντες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μπήκαν στα αποδυτήρια και διέταξαν να σκύψουμε τα κεφάλια και να βγούμε αμέσως έξω αν δεν θέλουμε να χάσουμε τα συμβόλαια μας.

Επειδή δεν μπορεί να με αναγκάσει κανείς να κάνω οτιδήποτε χωρίς τη θέληση μου κι επειδή δεν θέλω να παίζω μπάσκετ, έχοντας αλυσίδες στο λαιμό μου, δηλώνω πως αποχωρώ από τον ΠΑΟΚ".


Πηγή : Sport24.gr