Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Τελείωσε με τεσσάρα!


Μεγάλη νίκη πέτυχε η Κόρινθος, η οποία επικράτησε του Ασπροπύργου με 4-1 για την 30ή αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League 2.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και κέρδισαν πέναλτι στο 3'. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λιοσάτος, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την εσχάτη των ποινών και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Αντίθετα, η Κόρινθος ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με σκόρερ τον Ζάρκο στο 30', ο οποίος έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Έκαναν το 2-0 με τον Καφαντάρη στο 62', ωστόσο ο Ασπρόπυργος μείωσε με τον Λιοσάτο στο 83'.

Η Κόρινθος δεν ήθελε να κάνει δραματικό το ματς και στα τελευταία λεπτά φρόντισε να καθαρίσει το ματς. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσαν οι Αράπογλου και Δημητριάδης στο 84' και το 92', αντίστοιχα.

Κόρινθος: Δημαράκης, Χουτσουλάκης, (76’ Στυλιανίδης), Φύλης, Νικολάου, Παπαευθημίου, Παππάς Σ. Ζάρκος, Μαντάς (60’ Αράπογλου) Δημητριάδης, Παππάς Χ. (54’Μπένος) Καφαντάρης.

Ασπρόπυργος: Σταθόπουλος, Σαλαπάτας, (59’ Φωσκόλος) Γαλάνης, Φυσαράκης, Λέντας, (68’ Κουβίδης), Γανοτής, 75’ Ρόππας, Καλοτρίδης, Λίγκος, Λιοσάτος, Βατίστας, Σπίρουλας