Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011

Κουρμπανάς τέλος!


Σε διαζύγιο οδηγήθηκαν η Κόρινθος και ο Νίκος Κουρμπανάς σε φιλικό κλίμα, με την ομάδα να δείχνει σεβασμό στον πρώην προπονητή της και να μην του στέκεται εμπόδιο στην προπονητική του καριέρα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΤΑΠ ΠΑΣ Κόρινθος:

1) Έγινε την Δευτέρα το καθιερωμένο Δ.Σ. του συλλόγου με σημαντικές αποφάσεις :

α) Η Γενική Συνέλευση του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Μαΐου και ώρα 6μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου.

β) Λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή κ. Νίκο Κουρμπανά. Η συνεργασία Κορίνθου - Κουρμπανά δεν την διέπει μόνο η επαγγελματική σχέση, την διέπει σχέση εκτίμησης, φιλίας και σεβασμού. Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ θέλοντας να μην σταθεί εμπόδιο στην επαγγελματική σταδιοδρομία του προπονητή Ν. Κουρμπανά (και λόγω ότι αυτή την στιγμή στην Κόρινθο επικρατεί αβεβαιότητα ως προς το αύριο) έλυσε μέσα σε φιλικό κλίμα την συνεργασία του με τον προπονητή Ν. Κουρμπανά και του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

γ) Σήμερα θα γίνει αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση όλου του τμήματος και θα ακολουθήσει δείπνο της Διοίκησης με τους παίκτες . Επίσης αποφασίστηκε οι παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους 30/06 να αποχωρήσουν, οι υπόλοιποι με συμμετοχή και άλλων νεαρών από την ευρύτερη περιοχή θα συνεχίσουν μέχρι τέλος του μήνα προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια.

2) Η διοίκηση του ΠΑΣ δέχθηκε πρόταση από ομάδα της Super League για τους ποδοσφαιριστές Νικολάου και Ζάρκο.

Με δηλώσεις του μετά τη λύση της συνεργασίας με την ομάδα της Κορίνθου ο Νίκος Κουρμπανάς δήλωσε:


«Η παρουσία φίλων και παλιών συμπαικτών στην ομάδα (Μαυρονάσιος, Ζάρκος και Καρσιώτης) με ώθησαν το καλοκαίρι να αναλάβω τις τύχες της . Η χρονιά μας πιστεύω ότι ήταν πάρα πολύ επιτυχημένη αν αναλογιστεί κανείς τις δυσκολίες που είχαμε ώστε να συγκροτηθεί στο ξεκίνημα της χρονιάς. Κάναμε πορεία πρωταθλητισμού και από αστάθμητους παράγοντες μείναμε έξω από την άνοδο. Κερδίσαμε όμως νεαρούς παίκτες (Νικολάου, Ζάρκος, Δημαράκης, Αράπογλου και Μπιτσάκος) που είναι υποδομή για το μάλλον του ΠΑΣ Κόρινθος. Αν όλοι μαζί στηρίξουν την προσπάθεια της σημερινής διοίκησης πιστεύω ότι η Κόρινθος θα ξαναγίνει μεγάλη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που βοήθησαν την προσπάθεια αυτής της ομάδας, εγώ προσωπικά παραμένω στρατιώτης όποτε η ομάδα με χρειαστεί».