Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Αποχαιρετά με περηφάνια!




Μπορεί να μην έχασε ο ΠΑΟΛ στην αναμέτρηση με την Δάφνη Ερυθρών αλλά το τελικό 1 - 1 δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Λουτρακίου ώστε να διεκδικήσει στις επόμενες δύο αγωνιστικές την παραμονή του στην κατηγορία και πλέον δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φετινής σαιζόν ο ΠΑΟ Λουτρακίου αποχαιρετά με ψηλά το κεφάλι την Δ' Εθνική.


Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν νευρικές στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας πολλά αβίαστα λάθη κάτι το οποίο έδειχνε το άγχος και των δύο αντιπάλων για την κρισιμότητα του αγώνα. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ αλλά καμία από τις δύο δεν τα κατάφερε με το 0 - 0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Ωστόσο οι παίκτες του ΠΑΟΛ διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν δόθηκε σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων με το διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το μάτς.


Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Λουτρακίου μπήκε πιο δυνατά ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ. Δυστυχώς για τους Λουτρακιώτες η Δάφνη Ερυθρών ευτύχισε να προηγηθεί με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 67'. Συγκεκριμένα, ο Δημαράκης μονομάχησε με τον Μακρή μέσα στην περιοχή , η μπάλα κόντραρε στα πόδια του, και στο δεύτερο μαρκάρισμα του αμυντικού των οράνιε ο Μακρής έκανε μια βουτιά με το διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι το οποίο αωέλαβε να εκτελέση ο Κομίνης κάνοντας το 1 - 0 για την Δάφνη Ερυθρών. Στο 73' οι "Οράνιε" έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν το κακό σουτ του Νάστου εκτός περιοχής έδωσε ύψος στη μπάλα η οποία προσγειώθηκε στο οριζόντιο δοκάρι του Βασιλείου που καλώς -κακώς την έδιωξε σε κόρνερ. Στο 76' ο ΠΑΟΛ κέρδισε πέναλτι ύστερα από την ανατροπή του Αντωνίου από τον Κουτσοσπύρο ο οποίος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Χρυσαφίδης ο οποίος έκανε το 1 - 1 για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα με 14 λεπτά να απομένουν συν τις όποιες καθυστερήσεις το γήπεδο έγινε προς την μεριά τον γηπεδούχων με τον ΠΑΟΛ να χάνει πολλές ευκαιρίες να ανατρέψει το σκορ ενώ οι γηπεδούχοι απειλούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις. Ποδόσφαιρο ωστόσο δεν παίχτηκε πολύ στα τελευταία λεπτά αφού μπάλες έμπαιναν από κάθε πλευρά του γηπέδου μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να διακοπή το παιχνίδι. Ωστόσο στο 93' ο Αντωνίου έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει την νίκη στην ομάδα του όταν δεν έπιασε καλά την κεφαλιά εξ επαφής που επιχείρησε με το τελικό 1 - 1 να στέλνει την ομάδα του Λουτρακίου στην Α' Κατηγορία Κορινθίας την νέα σαιζόν.


* Στο 80' ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλλε τον προπονητή της Δάφνης Ερυθρών επειδή βγήκε εκτός της τεχνικής του περιοχής και πέταξε εκτός γηπέδου δύο μπάλες που βρίσκονταν στην γραμμή του πλαγίου άουτ.


*Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν επεισόδια μεταξύ τον ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων με τους οπαδούς της Δάφνης να παραμένουν για μία ώρα περίπου έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΛ και να χρειάζεται ισχυρή αστυνομική δύναμη για να αποχωρήσει από το γήπεδο η ομάδα ενώ το λεωφορείο της αποστολής αποχώρησε με την συνοδεία 4 περιπολικών.


Συνθέσεις:


Δάφνη Ερυθρών: Βασιλείου, Κουτσοδήμος, Κομίνης, Μάγκας, Κώνστας Μ., Ταβλαρίδης, Μακρής (84' Διαμαντάκης), Τσαούσης (89' Κώνστα Κ.), Σιδέρης, Μήτρου, Κιάφα (67' Σπυρόπουλος).


ΠΑΟ Λουτρακίου: Φάνης Βουρνάζος, Κώστας Γκαρμίρης (46' Αποστολάκης), Διαμαντής Τσάτσος, Γιάννης Δημαρακης, Νίκος Χατζηνικολής (86' Τσουμάνης), Κώστας Αντωνίου, Αλέξιος Παινέσης, Δημήτρης Μαυρέλης, Ανέστης Νάστος, Δημήτρης Τσατσόπουλος (82' Μούτσος), Δημήτρης Χρυσαφίδης.