Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Τα χαρακτηριστικά όσων έχουν σήμερα γενέθλια

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί στις 28 Μαΐου είναι περισσότερο ευχαριστημένοι όταν ξεκινάνε ένα νέο έργο, όταν εφαρμόζουν τις συχνά πρωτοπόρες ιδέες τους και γενικότερα όταν νοιώθουν ελεύθεροι να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στο κόσμο. Η δουλειά τους είναι πάντα αυθεντική και λεπτεπίλεπτη μέσα στην απλότητα.
Λόγω της ευθύτητας τους και των εξατομικευμένων σκοπών τους, συνήθως πετυχαίνουν σε ότι εμπλέκονται. Δεν προσανατολίζονται μόνο στις ιδέες αλλά και τις πράξεις και την ελευθερία αυτών. Δυστυχώς καμιά φορά παρασύρονται και ξεχνάνε τους κανόνες που δένουν τους ανθρώπους σε μια κοινωνία. Αν έχουν αποφασιστικότητα συνεχίζουν ακάθεκτοι, αν όχι μπορεί κάποια στιγμή να καταρρεύσουν. Όσοι είναι λιγότερο καλλιεργημένοι μπορεί να υποφέρουν απο ατελείωτη απογοήτευση όταν μέσα απο την ανάγκη τους για αναγνωρισιμότητα προσπαθούν να κάνουν τους άλλους να ακούσουν τα απίθανα σχέδια τους. Προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε τρόπο εργασίας και παίρνουν τον χρόνο τους όταν καλούνται να πρωτοπορήσουν αντί να φθείρονται στον ανταγωνισμό.
Σπάνια βρίσκονται σε ρόλο δασκάλου και μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσκολία στο να εξηγήσουν τα βήματα για να υλοποιηθούν οι ιδέες τους. Γενικά είναι δραστήριοι άνθρωποι που είναι πολύ απασχολημένοι για να σταματήσουν και να σκεφτούν τον προσωπικό, μοναδικό τρόπο σκέψης τους.
Εξαιτίας των υπερβολικά εγωιστικών κίνητρων τους μπορεί να χάσουν επαφή με τον εαυτό τους ή τους ανθρώπους γύρω τους.
Μπορεί να τα βρούνε δύσκολα στο να ολοκληρώσουν κάποιο έργο, ίσως γιατί ξεκινάνε πολλά και βρίσκουν ενδιαφέροντα ανοίγματα στο ενδιάμεσο. Εκτιμούν ιδιαίτερα την πρωτοπορία και έχουν ανάγκη να ανανεώνονται συνεχώς απο νέα ερεθίσματα.
Και αυτό ίσως γιατί φοβούνται ότι αν επαναλαμβάνονται ή μένουν στο ίδιο έργο για πολύ καιρό θα χάσουν την πηγή της έμπνευσης τους και θα αρχίσουν να λειτουργούν μηχανικά. Κατά μία έννοια αυτό που δημιουργούν είναι η ζωή τους, συνεπώς βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση.
Γεννημένοι στις 28 Μαιου: Jim Thorpe, Tomas Moore, Ian Fleming