Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Πρωταθλήτρια η "Μπάρτσα" των "μικρών"


Τη δεύτερη θέση στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κορινθίας κατέλαβε η ομάδα Παίδων αφού στο μεγάλο τελικό γνώρισε την ήττα από την Κόρινθο 2006.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «οράνιε». Στο 4’ ο Δημάκης μέσα στη μικρή περιοχή διεκδίκησε τη μπάλα από τον Βατουσιάδη ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 21’ ένα κενό στην άμυνα επέτρεψε στον Τσοχαντάρη να μπει από πλάγια μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ να στείλει τη μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας του Νικολόπουλου πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ για το 1-1.


Στο 25’ ο προωθημένος Παπαδόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «οράνιε» ξεκίνησαν δυνατά προσπαθώντας να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ. Στο 46’ ο Γεώργαρης αφού απέφυγε με εντυπωσιακό τρόπο τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και έφτασε απέναντι από τον Βύρλα. Ο τερματοφύλακας της Κορίνθου ενστικτωδώς απέκρουσε το δυνατό πλασέ, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και πέρασε κόρνερ.

Το καλό ξεκίνημα όμως του δευτέρου ημιχρόνου δεν είχε συνέχεια. Η ομάδα της Κορίνθου ανέβασε την απόδοσή της, διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι, και με το δυνατό διαγώνιο σουτ του Δημητρίου στο 58’ έκανε το 2-1και έφτασε στη δίκαιη επικράτηση. Το δυνατό σουτ του Τσατσόπουλου από το σημείο του πέναλτι στο 67’ μπλόκαρε ο Βύρλας, ενώ σε μια πανομοιότυπη φάση ο Δημητρίου σούταρε απελπιστικά άουτ στο 73’.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Δασκαλόπουλος με τους κ.κ Μπετσόγλου και Ψυχογιό.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Βύρλας, Βατουσιάδης, Σουφρίλας, Ανδρεατίδης, Παππάς, Κρίκας, Λόντρας (70’ Κούρτογλου), Ασημακόπουλος (74’ Μιχαλούρος), Παπαδόπουλος (65’ Στελέτος), Τσοχαντάρης, Δημητρίου.

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Νικολόπουλος, Βουτσινάς Ι., Τσώκος, Παπαμετζελόπουλος (41’ Λούκας), Βενετσάνος, Βουτσινάς Γ., Γιαννακούλης, Τσατσόπουλος, Γεώργαρης, Καλλάς, Δημάκης (60’ Μαραγκουδάκης).