Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Όλα τα ματς της 29ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ


Η υπόθεση τίτλος μπορεί να έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετές αγωνιστικές, ωστόσο μία στροφή πριν το τέλος μάθαμε και τις ομάδες που δε θα βρίσκονται του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια της Superleague. ΑΕΛ και Αστέρας Τρίπολης επιβεβαίωσαν τα… προγνωστικά των τελευταίων αγωνιστικών που τους ήθελαν με βάση τη βαθμολογική τους θέση να ακολουθούν τον Πανσερραϊκό στη Β’ Εθνική. Αμφότεροι ηττήθηκαν, η μεν ΑΕΛ από την ΑΕΚ με 2-3, ο δε Αστέρας Τρίπολης από τον ΠΑΟ με 1-0.

Η μάχη για την εξασφάλιση των δύο εισιτηρίων που οδηγούν στα play off και κατ’ επέκταση στην Ευρώπη (αν η ΑΕΚ πάρει το κύπελλο, αφού αν τελικώς κυπελλούχος αναδειχθεί ο Ατρόμητος τότε ένα εισιτήριο πάει αυτόματα στους Περιτεριώτες) μαίνεται με αμείωτο ενδιαφέρον, αφού ο Άρης έκανε και πάλι την ανατροπή (4η σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Τσιώλη στον πάγκο) και επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου, φτάνοντας τους Βολιώτες σε απόσταση αναπνοής (έναν πόντο). Το 0-0 στο Καυτανζόγλειο δεν εξασφαλίζει στον ΠΑΟΚ την Ευρώπη, αφού ο «δικέφαλος» χρειάζεται έναν πόντο κόντρα στην Κέρκυρα, που μετά τη νίκη της επί του Εργοτέλη είναι αδιάφορη βαθμολογικώς. «Χρυσός» πόντος και για τον Πανιώνιο που κόντρα στον ουραγό Πανσερραϊκό εξασφάλισε την παραμονή του.
Aναλυτικά τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής στη Super League: Κυριακή 10/2 Άρης – Ολυμπιακός Βόλου 2-1 Portilla 49′, Neto 58′ – Umbides 32’
Ατρόμητος – Ολυμπιακός 3-1 Σφακιανάκης 22′ Αναστασάκος 37′, Camara 53′ / Modesto 34′
ΑΕΛ – ΑΕΚ 2-3
Καβάλα – Ξάνθη 1-1
Παναθηναϊκός – Αστ. Τρίπολης 1-1
Πανιώνιος – Πανσερραϊκός 0-0
Ηρακλής – ΠΑΟΚ 0-0
Κέρκυρα – Εργοτέλης 1-0Καλαντζής 30′