Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ισοπαλία ο ΑΟΛ και βλέπουμε...


Οι Αίαντας και ΠΑΟ Λουτρακίου έφυγαν ζημιωμένες από τον αγωνιστικό χώρο του Ασπρόπυργου.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, αλλά η ομάδα του Ασπρόπυργου βρήκε τον τρόπο να φέρει το ματς στα ίσα, αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 30ο λεπτό. Τότε αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Παπαδόπουλος, ο οποίος ανέτρεψε εντός της αμυντικής του περιοχής τον Τσουμάνη. Ο Χρυσαφίδης ανέλαβε την ευθύνη της εκτέλεσης του πέναλτι και ευστόχησε διαμορφώνοντας το 1-0 υπέρ του Λουτρακίου.

Από το 79ο λεπτό και μετά, ο αγώνας πήρε «φωτιά». Αρχικά, ο Καρόλι ισοφάρισε με διαγώνιο σουτ, αλλά ο Νάστος έδωσε πάλι το προβάδισμα στην φιλοξενούμενη ομάδα με μακρινό σουτ στο 88’. Έπειτα, στις καθυστερήσεις (92’), ο Τσουλακίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-2, παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια του τερματοφύλακα Παναγιωτόπουλου.

Αίας Παραλίας Ασπροπύργου: Δρόσος, Τσατίδης, Παπαδόπουλος, Κοράκης Λ., Πλακάς, Χαραλαμπόπουλος, Καρόλι, Μήνος (46’ Τσουλακίδης), Κοράκης Ι. (57’ Φωτίου), Τριανταφυλλίδης, Σπυρίδης.
ΠΑΟ Λουτρακίου: Παναγιωτόπουλος, Χατζηνικολής, Παινέσης (68’ Γεώργας), Δημαράκης, Σακελλαρίου, Τσάτσος, Αντωνίου (90’ Βουτσινάς), Τσουμάνης (80’ Τσατσόπουλος), Χρυσαφίδης, Νάστος, Γκαρμοίρης.