Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ήττα και για τους δύο


Βυθίστηκε βαθμολογικά ο ΠΑΟ Λουτρακίου μετά την εντός έδρας ήττα του από την Χαλκίδα.

Παράλληλα, η Χαλκίδα πραγματοποίησε σημαντικό βήμα προς την παραμονή της, καθώς ανέβηκε στους 39 βαθμούς τέσσερις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τα τρία τους γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών, ενώ προηγουμένως το Λουτράκι φαινόταν πως είχε «καθαρίσει» το ματς.

Ο Χρυσαφίδης είχε σημειώσει τα δύο γκολ των γηπεδούχων στο δεύτερο και στο 62ο λεπτό. Μόλις ένα λεπτό μετά το 2-0, ο Παπαϊωάννου μείωσε σε 2-1. Αμέσως μετά, ο Γούλανης (65’) και ο Δασκαλάκης (68’) ανέτρεψαν ολοκληρωτικά το σκορ.

ΠΑΟ Λουτρακίου: Μπουρνάζος, Χατζηνικολής, Παινέσης (75΄Γεωργάρας), Δημαράκης, Μαυράλης, Τσάτσος, Αντωνίου, Τσουμάνης (67’ Καρμοίρης), Χρυσαφίδης, Λάτος, Σακελλαρίου (86’ Μιχαηλίδης).
Χαλκίδα: Μόνος, Μεταξάς, Τούρλας, Τσούχτης (46’ Παπαϊωάννου), Μπόκαρης, Γκιντζάλης, Σταματάκος (72’ Ματσογιάννης), Γούλανης, Γιογιός, Δασκαλάκης, Ξεβγένης (82’ Ταυταρίδης).

Η Θήβα, με τρία γκολ του Μπούνα, συνέχισε την πορεία της στον έβδομο όμιλο της Δ’ Εθνικής.

Ο Πέλοπας Κιάτου κράτησε το 0-0 μέχρι το ημίχρονο, αλλά στην συνέχεια κατάρρευσε κυρίως λόγω του Μπούνα. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Πέλοπας υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Αρχικά, ο Περγιάλης σημάδεψε το δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μισό ανέλαβε ο Μπούνας, ο οποίος σκόραρε στο 47’, στο 67’ και στο 80’. Το άλλο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε από τον Κατσογιάννη στο 59’.

Θήβα: Γενιτσαρίδης, Τσέλος, Πανουργιάς, Καρύδης, Ευθυμίου, Πέρος, Φύτρος, Παπαδόπουλος (53’ Γκαράνης), Περγιάλης (70’ Χρήστου), Μπούνας, Κατσογιάννης (70’ Μπινιάκος).
Πέλοπας Κιάτου: Χανσαμπέλι, Χουσελάς, Μπούκης, Στασινόπουλος Δ., Παπαβασιλείου, Παπαδημητρίου, Σελλάς (73’ Βαρβιτσιώτης), Κουμουτζάκης, Πετρόπουλος, Σύγγας, Στασινόπουλος Λ. (81’ Κοντάκης).

Πηγη: Onsports.gr