Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Τα Ξαδέλφια Βελέντζα και ο Κλαδάκης στις πρώτες θέσεις


Όπου σταθείς και όπου βρεθείς στην Κορινθία, για μπάλα θα μιλήσεις. Κάθεσαι σπίτι σου; Μπάλα! Πας για καφέ; Μπάλα! Πας να δεις μπάλα στην τηλεόραση; Φυσικά μπάλα!
Μπάλα και ψηφοφορία. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια βόλτα έξω και να μην ακούσεις την ατάκα: "ψηφίστε τον καλύτερο". Τι είναι αυτό; Μα φυσικά η ψηφοφορία που γίνεται για τους καλύτερους παίκτες της Κορινθίας.

Μέσω του http://korinthiansports.blogspot.com/ μπορείτε να ψηφίσετε τον καλύτερο τερματοφύλακα, αμυντικό, μέσο ή επιθετικό.

Την... παράσταση και όχι άδικα, έχουν κλέψει τα ξαδέλφια Βελέντζα, Δημήτρης και Κώστας και φυσικά ο Γιώργος Κλαδάκης.

Ο Δημήτρης Βελέντζας είναι ένας αμυντικός που σε κάθε παιχνίδι της Ελλάς Βέλου κάνει την διαφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια κάποιοι τον αντιμετωπίζουν σαν ηγετική φυσιογνωμία.

Από την άλλη ο άλλος Βελέντζας, ο Κώστας ή "killer" όπως χαρακτηρίζεται, είναι το πιο σημαντικό "όπλο" που έχει ο τεχνικός της Προοδευτικής Περιγιαλίου, Χρήστος Βελέντζας, στην διάθεσή του. Άλλωστε ο "killer" "κουβαλά" και μια Α' εμπειρία στις πλάτες του.

Ο Γιώργος Κλαδάκης διανύει μια εκπληκτική σαιζόν με την φανέλα της Ελλάς Βέλου και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερς με 18 γκολ.

Μπείτε στο http://korinthiansports.blogspot.com/ λοιπόν, και ψηφίστε αυτόν που κατά την προσωπική σας άποψη είναι ο καλύτερος της φετινής χρονιάς.
Καλή ψηφοφορία και καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους!


Γιώργος Βαρβιτσιώτης