Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Τέλος τα εισιτήρια


Δεκάδες φίλοι της «Ένωσης» παρευρέθηκαν, από τις 11:00 το πρωί, στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, για να μπορέσουν να αποκτήσουν ένα εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος το Σάββατο με τον Ατρόμητο.

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τα επιπλέον «μαγικά χαρτάκια» που εξασφάλισε για τον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στον Ατρόμητο εξαντλήθηκαν, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι τα περίπου 35.000 εισιτήρια που παρέλαβε από την ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου της 30ης Απριλίου εξαντλήθηκαν ολοκληρωτικά και επιθυμεί να τους ευχαριστήσει για τη δυναμική ανταπόκριση και παρουσία τους σε αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει τον υψηλότερο αριθμό εισιτηρίων που μπορούσε και να τα διαθέσει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Ζητούμε την κατανόηση όσων δεν κατάφεραν να προμηθευτούν εισιτήριο, καθώς ήταν αδύνατον τα 35.000 κομμάτια να επαρκέσουν για τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους της ΑΕΚ σε Ελλάδα και εξωτερικό
».

Κανένα πρόβλημα

Δίχως κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, για την «Ένωση», καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και είναι όλοι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος προσπαθεί να βρει την καλύτερη πιθανή ενδεκάδα την οποία θα παρατάξει το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, το οποίο θα συνθέτουν οι Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Ματέος, Δέλλας, Ντιόπ, Μάκος, Μίτσελ, Λυμπερόπουλος, Σκόκο και Μπλάνκο, με τον Μπαχά να διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα.