Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

"Τους" θύμισε οτι έχει "εννιά"!



Σαρωτική η Ρεάλ κατάφερε να επικρατήσει πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 4-0 της Τότεναμ και πλέον μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την πρόκριση για τους «4». Οι Μαδριλένοι επωφελήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο την αριθμητική τους υπεροχή και κατάφεραν με τους Αντεμπαγιόρ (4’ 57’), Ντι Μαρία (73’) και Κριστιάνο Ρονάλντο (87’) να σκορπίσδουν την Τότεναμ, η οποία καθ όλη την διάρκεια του αγώνα έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξένησε την Τότεναμ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και κατάφερε με το «καλημέρα» να πετύχει το γκολ, με τον Αντεμπαγιόρ να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ μόλις στο 4΄ λεπτό. Από εκείνο το σημείο και μετά η Ρεάλ πήρε τον έλεγχο του αγώνα με την Τότεναμ να έχει γυρίσει πίσω. Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα πιο πολύ για την Τότεναμ μετά και την αποβολή του Κράουτς.

Οι γηπεδούχοι έχουν πάρει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα με την Τότεναμ να έχει υποχωρήσει αισθητά. Οι «πετεινοί» κατάφεραν να ανεβούν στην συνέχεια κυρίως από τα πλάγια με τον Μπέιλ να πλαγιοκοπεί την άμυνα της «βασίλισσας» όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία της Ρεάλ. Μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι δεν είχε κάτι το σημαντικό εκτός από μια ευκαιρία του Μπείλ το σουτ του οποίου κατέληξε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ είχε πάλι τον έλεγχο με τον Κριστιάνοι Ρονάλντο να είναι αρκετά κινητικός, με τις περισσότερες μπάλες να περνάνε από τα πόδια του. Η Τότεναμ ήταν αυτή που έκανε την πρώτη ευκαιρία με το πολύ δυνατό σουτ του Εκοτό και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Η Ρεάλ όμως η οποία συνέχιζε να παίζει με σέντρες καθώς ο Αντεμπαγιόρ είχε πάρει τον αέρα των αμυντικών της Τότεναμ, κατάφερε να κάνει το 2-0 στο 57’. Σέντρα από τον Μαρσέλο με τον Αντεμπαγίορ να πέρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γκόμεζ.

Μετά από αυτό το γκολ η Τότεναμ κατέρρευσε εντελώς με τον Ντεφόε να δείχνει ολομόναχος στην κορυφή της επίθεσης. Η Ρεάλ κυκλοφορούσε την μπάλα στο κέντρο χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη πίεση από τους «πετεινούς» με την άμυνα της να μην αισθάνεται και ιδιαίτερη πίεση και τον Κασίγιας να είναι θεατής. Η Ρεάλ δεν σταμάτησε εκεί και αφού είδε την Τότεναμ να μην μπορεί αν αντιδράσει ειδικά στην άμυνα συνέχιζε να την σφυροκοπεί ειδικά με τον Αντεμπαγιόρ, ο οποίος στο ψηλό παιχνίδι ήταν ανίκητος. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν και το 3-0 με ένα ασύλληπτο σουτ του Ντι Μαρία στο 83’.

Τα τελευταία 15 λεπτά έδειχναν να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους παίκτες της Τότεναμ να δείχνουν εξουθενωμένοι από τα τρεξίματα των Μαδριλένων. Τελικά οι παίκτες του Μουρίνιο δεν σταμάτησαν σε αυτό το σκορ και σε μία από τις τελευταίες τους προσπάθειες κατάφεραν να βάλουν το κερασάκι στην τούρτα με ένα πολύ όμορφο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 87’ ο οποίος έπειτα από σέντρα του Κακά και με δυνατό σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Γκόμεζ.

Το 4-0 ήταν το τελικό σκορ με την Ρεάλ Μαδρίτης να είναι αν όχι και με τα δύο, με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοζέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Ράμος, Πέπε, Καρβάλιο, Μαρσέλο, Ντι Μαρία (77' Κακά), Κεντίρα (61' Ντιαρά), Οζίλ, Αλόνσο, Ρονάλντο, Αντεμπαγιόρ (75' Ιγουαΐν).

Τότεναμ (Χάρι Ρέντναπ): Γκόμες, Τσόρλουκα (80' Μπασόνγκ), Ασού-Εκοτό, Ντόσον, Γκαλάς, Σάντρο, Μόντριτς, Λένον, Μπέιλ, Φαν Ντερ Φάαρτ (46' Ντεφόε), Κράουτς.

Πηγή: sportsview.gr