Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Δεν είναι όλες οι Γερμανίδες ίδιες!


Ποια… Ίντερ είδε την Σάλκε και δεν τη φοβήθηκε! Σ’ ένα ματς βγαλμένο απ’ το Playstation, οι Γερμανοί πήραν επική νίκη κόντρα στη Ίντερ με 5-2 στο Μιλάνο και μόνο με... θαύμα θα χάσουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λίγκ. Εξαιρετικός ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σε όλο το 90λεπτο!

Στανκοβιτς και Μιλίτο οι σκορερ των γηπεδούχων. Εντού(2), Ραούλ, Μάτιπ και Ρανόκια(αυτογκόλ) σκόραραν για του νικητές, ενώ οι Γερμανοί είχαν και δυο δοκάρια! Για γέλοια ηταν η άμυνα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, η οποία αγωνιζοταν με δέκα, λόγο αποβολής του Κίβου με δεύτερη κίτρινη κάρτα από το 60’.

Γκολ με το… καλημέρα!

Μόλις στο πρώτο λεπτό η Ίντερ άνοιξε το σκορ με εκπληκτικο γκολ του Ντέγιαν Στάνκοβιτς. Ο Καμπιάσο με τη σέντρα έβγαλε φοβερή μπαλιά για τον Μιλίτο, ο οποίος ξέφυγε από τους κεντρικούς αμυντικούς, αναγκάζοντας τον Νόιερ να βγεί και να διώξει. Ο Στάνκοβιτς -βλέποντας τον Γερμανό γκολκίπερ έξω από την εστία του- σούταρε λίγο κάτω από το κέντρο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Άμεση η απάντηση της Σάλκε

Η Σάλκε δεν φάνηκε να επηρεάζετε από το γρήγορο γκολ που δέχθηκε και ισοφάρισε στο 15ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ, ο Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά, ο Σέζαρ απέκρουσε όμως ο Μάτιπ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Και πάλι το προβάδισμα η Ίντερ

Στο 34’, ο Σνάιντερ έβγαλε ωραία μπαλιά στον Καμπιασο στην πλάτη της άμυνας της Σάλκε, Αργεντινός έκανε την κεφαλιά πάσα σ’ έναν άλλο Αργεντίνο, τον Μιλίτο, ο οποίος εξ’ επαφής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νόιερ και έκανε το 2-1.

«Παγώνει» το «Μεάτσα» ο Εντού

Κι’ ενώ ακόμα… πανηγύριζαν οι Ιταλοί, ο Εντού στο 40’ έφερε το ματς στα ίσα και… πάγωσε το «Μεάτσα». Ο Επιθετικός των φιλοξενούμενων, έκανε ωραίο πλασέ, ο Σέζαρ απέκρουσε και στην επαναφορά ο Εντού έστειλε τη μπάλα στην εστία του Βραζιλιάνου πορτιέρο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Τυφώνας η Σάλκε-2-4!

Η Σάλκε δείχνει ασταμάτητη, αφού μπήκε στο δεύτερο μέρος φουριόζα και μέσα σε τέσσερα λεπτά πέτυχε 2 γκολ κάνοντας το σκορ 2-4. Πραγματική πανωλεθρία για τους Ιταλούς. Αρχικά στο 53’ ο Ραούλ έκανε το 2-3 φτάνοντας τα 70 γκολ στη διοργάνωση, ενώ στη συνέχεια ο Ρανόκια πέτυχε αυτογκόλ, μετά από προσπάθεια και σέντρα του Χουράδο.

Δυο δοκάρια, κόκκινη και… 2-5!

Τα πράγματα για τους Ιταλούς έγιναν δυσκολότερα με την αποβολή του Κριστιάν Κίβου με 2η κίτρινη κάρτα στο 62', ενώ η Σάλκε είχε δοκάρι σε σουτ του Χουράδο στο 65'. Στο 75', μετά από σπουδαία διπλή ευκαιρία του Φαρφάν και την μπάλα να χτυπά και στο δοκάρι αφού βρήκε στον Ρανόκια πάνω στην γραμμή, η Σάλκε πέτυχε και 5ο γκολ με το εκπληκτικό σουτ του Εντού από το ύψος της περιοχής, με τον Ζούλιο Σέζαρ απλά να παρακολουθεί την πορεία της μπάλας. Αυτό ήταν και τελικό αποτέλεσμα.

ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Ρανόκια, Κίβου, Σανέτι, Τιάγκο Μότα (76' Ναγκατόμο), Στάνκοβιτς (24' Καρζά) (63' Κόρντομπα), Καμπιάσο, Σνάιντερ, Ετο'ό, Ντιέγκο Μιλίτο.

ΣΑΛΚΕ: Νόιερ, Ουτσίντα, Ματίπ, Χέβεντες, Σάρπεϊ, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Φαρφάν, Μπαουμγιόχαν (76' Σμιντζ), Χουράδο, Εντού, Ραούλ.



Πηγή: sportsview.gr