Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Δύσκολη η συνέχεια για την "Μπάρτσα"


Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο πρόεδρος της Κορίνθου, Σωτήρης Μαυρονάσιος, τη Μεγάλη Πέμπτη (21/4) στις 12.00.

Ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι το μέλλον της «Μπάρτσα», μια και όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ΤΑΠ έχει γίνει μεγάλο οικονομικό άνοιγμα την περσινή σεζόν και η συνέχεια της ομάδας φαντάζει δυσοίωνη.

Παράλληλα, στο Δ. Σ. που πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα (18/4) ελήφθησαν αποφάσεις σε ό, τι έχει να κάνει με τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΤΑΠ Κόρινθος:

«1) Την Πέμπτη 21/04 και ώρα 12:00 ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ θα δώσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία Εθνικής Αντίστασης 30, και θα αναφερθεί εφ΄ όλης της ύλης, σε όλους και σε όλα.

2) Έγινε την Δευτέρα στα γραφεία του Συλλόγου το καθιερωμένο Δ.Σ. του ΤΑΠ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις.

3) Οι κυριότερες αποφάσεις αφορούσαν το αύριο του συλλόγου. Ήδη ετοιμάζεται ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της χρονιάς εν όψει της Γενικής Συνέλευσης που θα γίνει στα μέσα Μαΐου μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

4) Το κυριότερο θέμα που απασχόλησε το Δ.Σ. είναι το μεγάλο οικονομικό άνοιγμα του συλλόγου που έχει να κάνει με τον μεγάλο προϋπολογισμό της περσινής χρονιάς. Με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα το μέλλον του συλλόγου είναι αβέβαιο, άλλωστε την Πέμπτη στην συνέντευξη θα αναφερθεί λεπτομερέστατα ο πρόεδρος κ. Μαυρονάσιος Σ.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει μια εβδομάδα άδεια. Γίνονται προσπάθειες οι παίκτες να λάβουν χρήματα εν όψει των εορτών του Πάσχα»