Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Υπάρχει λύση!


Το ότι η Κόρινθος βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση είναι κάτι που γνωρίζαμε φυσικά και το επιβεβαίωσε ο Σωτήρης Μαυρονάσιος στην τελευταία συνέντευξη τύπου. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας δεν είναι σε θέση πλέον να σηκώσει μόνος του το βάρος των οφειλών αλλά και της βιωσιμότητας του συλλόγου. Οι προσφυγές που έχουν προκύψει καθώς και οι οφειλές σε ποδοσφαιριστές του συλλόγου που αγγίζουν τις 130.000 ευρώ κάνουν τα πράγματα να μοιάζουν δύσκολα για το μέλλον της«Μπάρτσα».

«Διέξοδος» για να ξεφύγει από αυτή την άσχημη κατάσταση η ομάδα της Κορίνθου είναι να βρεθούν «συμπαίκτες» όπως τόνισε και ο πρόεδρος και μάλιστα οποιοσδήποτε που μπορεί να βοηθήσει. Έτσι η Γενική συνέλευση που έχει οριστεί για τις 15 Μάη αποκτά ιδιαίτερα κρίσιμο χαρακτήρα γιατί θα δείξει πάνω κάτω με ποια βήματα προχωρά η ομάδα και τι έχουμε να περιμένουμε στο εξής.

Η γενική εικόνα των ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου φυσικά και δεν είναι η καλύτερη. Καθημερινά ακούμε πως το σημαντικότερο πρόβλημα που μπορεί να έχει ένας σύλλογος είναι κυρίως οικονομικό. Γιατί; Είναι θέμα διαχείρισης ίσως!

Γιώργος Βαρβιτσιώτης