Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Λόγω Βαλβέρδε πάει για «2»

Στον Ολυμπιακό δείχνουν να αλλάζουν στρατηγική και να αγοράζουν δύο παίκτες τελικά τον Ιανουάριο. Εκτός από τον χαφ αναζητείται και ένας φορ τύπου Μιραλάς, σύμφωνα με τις επιθυμίες Βαλβέρδε.

Η μόνη περίπτωση να μην πάρει επιθετικό ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που αποχωρεί ο Μήτρογλου, είναι να επιστρέψει ο Ντιόγκο, αν και αυτό είναι δύσκολο.

Εκτός από τον περιφερειακό επιθετικό, όμως, συνεχίζεται και η αναζήτηση του χαφ, με τις προτάσεις και τα ονόματα να πέφτουν βροχή.

Το όνομα του Μπενουά Σεϊρού της Μαρσέιγ παίζει δυνατά, αν και δεν υπάρχει ακόμη κάποια απόφαση, ενώ ο Βαλβέρδε έχει δώσει την θετική του απάντηση για την περίπτωση του Νεκούναμ που πωλείται από την Οσασούνα.

Θετική εισήγηση δεν έδωσε ωστόσο ο Βάσκος για τον Κουμορτζί και πλέον στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται άλλο.

Οι ατζέντηδες κάθε μέρα φέρνουν νέες προτάσεις και έτσι μετά τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος, προτάθηκε και ο Νταμιάν Εσκουδέρο της Μπόκα που έχει συνεργαστεί με τον Βαλβέρδε στην Βιγιαρεάλ.

Εκτός από τους παίκτες που προτείνονται από τους μάνατζερ υπάρχουν και παίκτες που οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν. Αυτοί οι παίκτες ανήκουν στην περίφημη γαλλική λίστα που έχει προκύψει από τα ταξίδια των σκάουτερ του Ολυμπιακού, αλλά και παίκτες από την Ελληνική αγορά.

Στην λίστα των παικτών του Σαμπιονά υπάρχουν ονόματα όπως του Σαντόμ και του Κλεμάν της Παρί, του Παγέ της Σεντ Ετιέν, του Λανζίλ της Οσέρ, του Κεϊτά της Λανς, του Καπού της Τουλούζ, του Καμπαί της Λιλ, του Κουταντέρ της Μονακό και του Εστράδα της Μονπελιέ.

Από την ελληνική αγορά για το τέλος της σεζόν πηγαίνουν οι περιπτώσεις του Μανιάτη, του Κωνσταντόπουλου, του Τάτου, του Γεωργιάδη, του Φορτούνη και του Βέλλιου.

Τέλος υπάρχουν φήμες ότι στο στόχαστρο του ολυμπιακού είναι και ο Χαβίτο για το καλοκαίρι καθώς τελειώνει το συμβόλαιο του και μένει ελεύθερος.


Πηγή : Gazzetta.gr