Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Μιραλάς… συν ένας

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν για την αγορά των δικαιωμάτων του Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αλλά είναι πιθανό αυτή να μην είναι η μοναδική προσθήκη από τη γαλλική ομάδα. Στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έπεσε και το όνομα ενός ακόμη παίκτη από τους «στεφανουά» (δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του), που είναι πιθανό να έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» εκτιμά πως θα καταφέρει να μειώσει τις απαιτήσεις της Σεντ Ετιέν για τον Μιραλάς, που αποτελεί και την προτεραιότητά της, αλλά δεν θα έλεγε όχι σε ένα «λαχείο» ανάλογο του Βέλγου επιθετικού.

Πρώτα οι αποχωρήσεις

Το ενδεχόμενο μεταγραφών μόνο εφόσον πρώτα υπάρξουν αποχωρήσει παικτών που δεν υπολογίζει εξετάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δεχτεί προτάσεις για να παραχωρήσουν δανεικούς παίκτες που δεν είναι στα πρώτα πλάνα του Βάσκου τεχνικού. Σε αυτή τη λίστα είναι οι Ζαϊρί, Μήτρογλου, Νέμεθ, Γ. Παπαδόπουλος και Γκαλίτσιος, για τους οποίους υπάρχει ζήτηση από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, της Κύπρου κι όχι μόνο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα μετά από πολυήμερη παραμονή στο εξωτερικό και θα έχει ραντεβού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένοντας να ακούσει τις πιθανές εισηγήσεις του. Από την ελληνική αγορά είναι δεδομένο το ενδιαφέρον για τον Γιάννη Μανιάτη, ενώ πιθανώς να απασχολήσει και ο Μπενάρ Κουμορτζί. Άλλωστε μετά τη μεταβίβαση των μετοχών του Πανιωνίου από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη στον Ερασιτέχνη, αναμένεται να υπάρξουν πωλήσεις παικτών από τους «κυανέρυθρους» και όχι σε απαγορευτικές τιμές. Επίσης στο τραπέζι θα πέσει και το όνομα του Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Μπολόνια, αλλά δεν αποκλείεται αυτό να γίνει νωρίτερα.

* Ο Ραούλ Μπράβο επέστρεψε χθες σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και πιθανώς να είναι στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο. Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Ριέρα και Γκαλίτσιος, καθώς και ο τιμωρημένος Αβρ. Παπαδόπουλος.

* Μέχρι την Τετάρτη είχαν διατεθεί 16.100 εισιτήρια για το φιλικό κατά της φτώχειας και 9.000 για το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο.


Πηγή : Sport-fm.gr