Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Τα δάκρυα του Τζόρβα

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι από την Κυριακή το βράδυ ο Αλέξης Τζόρβας που "έσπασε" στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα. Σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

Είναι με διαφορά ο παίκτης που έχει ακούσει τις περισσότερες αποδοκιμασίες τη φετινή χρονιά από την πράσινη εξέδρα. Σίγουρα ο Αλέξης Τζόρβας έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης καθώς έχει κάνει σοβάρα λάθη από το ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο βοηθάει και η... καταραμένη θέση του τερματοφύλακα καθώς και το παραμικρό σφάλμα μπορεί να αποβεί μοιραίο για την ομάδα.

Φαίνεται όμως πως η σχέση του πορτιέρο του τριφυλλιού με τον κόσμο της ομάδας έφτασε στο σημείο μηδέν. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου στην Τρίπολη, μερίδα των οπαδών που ήταν στον γήπεδο δεν σταμάτησε να τα... ψέλνει στον Τζόρβα που ήταν σε απόσταση αναπνοής από την εξέδρα των φίλων του Παναθηναϊκού.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Τζόρβας κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, εν μέσω ρίψης αντικειμένων και φωτοβολίδων, όπου και "έσπασε" για όσα έζησε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Κρύβοντας το πρόσωπο του με τα χέρια το και έχοντας βουρκώσει, μονολογούσε: "Τι να πω πια δεν ξέρω. Δεν ξέρω πως θα γυρίσει πια αυτό"...

Οι συμπαίκτες του που είδαν την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση προσπάθησαν να του σταθούν λέγοντας του να μην πάρει προσωπικά ότι συνέβη στο γήπεδο, ειδικά μετά το τέλος του αγώνα. Ωστόσο τίποτα δεν μπορούσε εκείνη την ώρα να τον κάνει να ηρεμήσει από το νέο "επεισόδιο" στη σχέση του με την πράσινη εξέδρα.

Μάλιστα ο διεθνής πορτιέρο σκέφτεται έντονα την προοπτική να βρει κάποια ομάδα στο εξωτερικό τον Ιανουάριο και να φύγει καθώς αυτή τη στιγμή νιώθει ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Σίγουρα αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι μια απροσδόκητη εξέλιξη για ένα ποδοσφαιριστή που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν από τους αγαπημένους των φιλάθλων του Παναθηναϊκού!


Πηγή : Sport24.gr