Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Νέο μπάσιμο για Μανιάτη από ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν πάρει στα σοβαρά την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη και ανέβασαν και άλλο την προσφορά τους για τον 23χρονο άσο του Πανιώνιου. Στα ανταλλάγματα και ο Λεονάρντο.

Όπως αναφέραμε και την Τρίτη το πρωί, η Ένωση κατέθεσε την αρχική της πρόταση στον Ιστορικό για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη.

Αυτή κρίθηκε μικρή από τους ανθρώπους της Νέας Σμύρνης, όμως όπως φαίνεται ο Σταύρος Αδαμίδης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Όπως αναφέρει ο Τύπος την Τετάρτη το πρωί, ο πρόεδρος της ΑΕΚ ανέβασε και άλλο την προσφορά του προς τον Πανιώνιο, με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να φτάσουν αρκετά κοντά.

Τι άλλαξε στην πρόταση της ΑΕΚ; Αρχικά ανέβηκε η οικονομική προσφορά, που οι πληροφορίες λένε πως έφτασε τις 400.000 ευρώ, ενώ εκτός από τα χρήματα θα δοθεί και ο Λεονάρντο ως ελεύθερος!

Οι Κυανέρυθροι επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν την Τρίτη, όμως είναι βέβαιο πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα.

Από τον Πανιώνιο περιμένουν να δουν αν και ο Ολυμπιακός θα ανεβάσει την προσφορά του, ο οποίος ωστόσο δίνει ως δανεικό τον Μήτρογλου και όχι ως ελεύθερο. Έτσι λοιπόν η μεταγραφή θα κριθεί στις λεπτομέρειες, με την ΑΕΚ να έχει το πάνω χέρι μέχρι στιγμής.


Πηγή : Sport24.gr