Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Αποχωρήσεις, μεταγραφές και Τρίκαλα

Οι αποχωρήσεις φέρνουν και μεταγραφές στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε ποιοι παίκτες βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και ποιες περιπτώσεις Ελλήνων παικτών κοιτάζουν στο "τριφύλλι". Με Καραγκούνη και Καρνέζη στην ενδεκάδα εναντίον των Τρικάλων (CONN-X, 20:00).

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες τα διοικητικά να βρίσκονται στο προσκήνιο, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως δεν γίνονται και κάποιες διεργασίες στο μεταγραφικό κομμάτι.

Σίγουρα το μπάτζετ δεν θα είναι ιδιαίτερα υψηλό, όμως οι πράσινοι εξετάζουν πολλές περιπτώσεις παικτών από το ελληνικό πρωτάθλημα που μπορούν να βοηθήσουν.

Η παρουσία των Γόντικα, Ησαϊα και Αντωνίου στην Παιανία την Τρίτη το απόγευμα έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως ναι μεν υπάρχει θέμα στα διοικητικά της ομάδας, όμως οι διαδικασίες για να βγει η σεζόν προχωρούν κανονικά.

Μέρος αυτών είναι και κάποιες μεταγραφές για την περίοδο του Ιανουαρίου, οι οποίες όπως φαίνεται δεν θα είναι αρκετά δαπανηρές, αλλά περισσότερο ουσιαστικές. Σε αυτό θα βοηθήσουν και οι ενδεχόμενες αποχωρήσεις παικτών με βαριά συμβόλαια, ανοίγοντας έτσι θέση για νέους ποδοσφαιριστές.

Ντάνιελ Φερνάντες, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Ελλίνι Δημούτσος, Νταμιάν Πλεσί, Σίντνεϊ Γκοβού και Λουίθ Γκαρσία είναι μερικοί από τους παίκτες που ίσως δεν βρίσκονται στην ομάδα από τη νέα σεζόν, ενώ στη λίστα ίσως υπάρχουν και ονόματα εκπλήξεις.

Φθηνά και... υπεύθυνα

Έχοντας λοιπόν λίγα χρήματα στη διάθεση τους, Αντωνίου και Φρέιτας έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ελληνική αγορά, εξετάζοντας περιπτώσεις παικτών που μπορούν να βοηθήσουν τους πράσινους σε θέσεις που "πονάνε".

Γιώργος Γεωργιάδης (Πανσερραϊκός), Απόστολος Βέλλιος (Ηρακλής), Κουμορτζί (Πανιώνιος), Αντώνης Λαδάκης (Αστέρας Τρίπολης), είναι μερικοί από τους παίκτες που κοιτάζουν στον Παναθηναϊκό και οι οποίοι δεν θα κοστίσουν ο κούκος αηδόνι.

Από εκεί και πέρα ο Κάρος Φρέιτας χτενίζει την αγορά του εξωτερικού για δανεικούς παίκτες, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κάποια καλή κίνηση αν βρεθεί μία καλή ευκαιρία.

Μέσα Κάρα και Καρνέζης

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός δίνει ένα ματς παγίδα με τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ, από το οποίο θα απουσιάσουν οι Καντέ, Φερνάντες, Σεϊταρίδης, Πλεσί, Ιωαννίδης, Γκαρσία και Ιωαννίδης.

Στον αντίποδα Γκοβού και Μαυρίας επέστρεψαν στην αποστολή, με τον πρώτο να θέτει υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα. Εκτός του Γάλλου Καραγκούνης και Ζιλμπέρτο θα ξεκινήσουν από την αρχή, ενώ και ο Ορέστης Καρνέζης θα πάρει τη θέση του Τζόρβα.


Πηγή : Sport24.gr