Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Αγκαλιά με Εντού ο Άρης !

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας μεγάλης μεταγραφής βρίσκεται ο Άρης. Ο λόγος για τον Εντού, καθώς η Ιντερνασιονάλ επιθυμεί να απαλλαγεί από το υψηλό συμβόλαιο του Βραζιλιάνου επιθετικού, ενώ η διοίκηση των «κίτρινων» εμφανίζεται διατεθειμένη να επωμιστεί το βάρος. Παράλληλα, λέγεται πως στο συμβόλαιο του παίκτη το οποίο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο υπάρχει όρος που του επιτρέπει να αποχωρήσει αν έχει προσφορά από την Ευρώπη.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ εισηγήθηκε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, που στις 10 Ιανουαρίου κλείνει τα 32 του χρόνια, ενώ ο τελευταίος επιθυμεί διακαώς-παρότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες της πατρίδας του-να επιστρέψει στην Ευρώπη και να συνεργαστεί με τον Αργεντινό προπονητή. Ο Εντού, που έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Ισπανία με Θέλτα (2000-2004) και Μπέτις (2004-2009) και διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, είχε 17 συμμετοχές και 1 γκολ στο τελευταίο Μπραζιλεράο, καθώς επίσης και 6 εμφανίσεις στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση κι άλλου φορ μόνο αν αποχωρήσει ο Κάρλος Ρουίς. Σε αυτή την περίπτωση έχει εξεταστεί η λύση του Μπένχα (Μπέντζαμιν Μαρτίνες το κανονικό του όνομα), του 23χρονου επιθετικού της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα, με την οποία συνεργάζεται ο Μανέλ Φερέρ.

Καμία ανησυχία

Ο Κάρλος Τόχα και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ δεν προπονήθηκαν κανονικά χθες λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα και τον δικέφαλο αντίστοιχα, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή τους στο ματς της ερχόμενης Τρίτης με την Καβάλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Από το παιχνίδι αυτό θα λείψει, πάντως, σίγουρα ο τιμωρημένος Βανγκέλι.


Πηγή : Sport-fm.gr