Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Σωστός... ο Παύλος, λάθος η προετοιμασία

Στην διάρκεια του Δ.Σ., ο Γιάννης Βαρδινογιάννης υποστήριξε πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει δίκιο αφού έχει δώσει όλη του την ζωή για την ομάδα. Για τα λάθη της προετοιμασίας αναφέρθηκε ο Κώστας Αντωνίου ενώ το παρών έδωσε και ο Σαμαράς που αναφέρθηκε σε Βοτανικό και κινήσεις της ΓΗΠΕΛ.

Δύο σημαντικά γεγονότα έγιναν κατά την διάρκεια του Δ.Σ. με την παρέμβαση του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην υπόθεση του Παύλου Γιαννακόπουλου, αλλά και τις ευθύνες που έδωσε ο διευθυντής της ΠΑΕ, Κώστας Αντωνίου για την προετοιμασία του καλοκαιριού που στοιχίζει τώρα στην εικόνα της ομάδας.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Τετάρτης συζητήθηκε το αίτημα του προέδρου της ΚΑΕ ωστόσο -όπως τόνισε και στις δηλώσεις του μετά το πέρας, ο Νικόλας Πατέρας- οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ υποστήριξαν ότι δεν υφίσταται κάποια νομική φόρμουλα για να δοθούν πίσω τα χρήματα.


"Ο Παύλος έχει δώσει όλη τη ζωή του για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να βρούμε κάποιον τρόπο ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα του και να δώσουμε λύση. Έχει δίκιο" υποστήριξε ο Τζίγγερ.

Ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ, πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στον Γιάννη Βαρδινογιάννη του είπε: "Γιάννη, γιατί δεν το παίρνεις εσύ;" με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου να χαμογελά λακωνικά και σαφώς να μην αποδέχεται τέτοιου είδους πρόταση, η οποία δεν είναι και εφικτή.


Αιχμές για προετοιμασία από Αντωνίου


Στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας και στην εισήγηση του Κώστα Αντωνίου, που αναφέρθηκε στην ενίσχυση που θέλει η ομάδα, έγινε ανάλυση της αγωνιστικής εικόνας που μέχρι τώρα δεν πείθει καθόλου.


"Εγινε λάθος στον τρόπο εκγύμνασης. Έχουμε ένα καλό ρόστερ, έχουμε μία καλή ομάδα, έγιναν σημαντικές προσθήκες το καλοκαίρι και η ομάδα είναι πρώτη.


Σίγουρα η εικόνα μας στο γήπεδο δεν ανταποκρίνεται στους ποδοσφαιριστές που έχουμε, αλλά θεωρώ πως με την έλευση του Φερέιρα και την εμπειρία που έχει στην προπονητική, θα βελτιωθούμε. Έχουμε μπροστά μας τον Ιανουάριο, που μπορούμε μετά την είσηγηση του προπονητή να κάνουμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις, προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι".


Αναφορά και σε Βοτανικό


Το παρών στο Δ.Σ. έδωσε και υπεύθυνος για το γηπεδικό, Βαγγέλης Σαμαράς, ο οποίος στα λίγα του λόγια στάθηκε στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα με τη "Διπλή Ανάπλαση".


Παράλληλα, για το πολύκροτο θέμα στο Βοτανικό αναφέρθηκε πως ετοιμάζονται κινήσεις από πλευράς ΓΗΠΕΛ.


Πηγή : Sport24.gr