Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Στον... αέρα ο Αντωνίου!

Μπροστά σε ακόμα μία αποχώρηση -αυτή τη φορά του Κώστα Αντωνίου- βρίσκεται ο Παναθηναϊκός! Το μέλλον του κρίνεται στη συνάντηση της Τρίτης με τον Δημήτρη Γόντικα. Οι επιστολές προς τους ατζέντηδες.

Πολλοί θα περίμεναν πως από τη μέρα που ο Νικόλας Πατέρας παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου, θα τον ακολουθούσε και ο Κώστας Αντωνίου. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της «πράσινης» ΠΑΕ είχε αποφασίσει να παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς για να είναι κοντά στην ομάδα και εκτός από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, να έχει τον ρόλο που είχε μέχρι σήμερα στα αποδυτήρια της Παιανίας.

Και αυτό φαίνεται και από τις επαφές που έκανε το τελευταίο διάστημα για τον χαφ και τον επιθετικό που ψάχνουν οι νταμπλούχοι. Καμία απόφαση δεν είχε πάρει για να αποχωρήσει από το πόστο του.

Πάντως, φαίνεται ότι το μέλλον του μόνο σίγουρο δεν είναι στο Τριφύλλι και αύριο αναμένεται να έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Γόντικα, ώστε να συζητήσουν τι ακριβώς θα γίνει από εδώ και πέρα. Όλα είναι ανοιχτά και θα ξεκαθαρίσουν μετά το συγκεκριμένο ραντεβού, με τη φημολογία περί αποχώρησής του να δημιουργείται από επιστολές που έχει ανταλλάξει τον τελευταίο καιρό με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών, όπου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της φυγής του, τονίζοντας ότι «σε λίγο καιρό μπορεί να μιλάτε μόνο με τον Φρέιτας».


Πηγή : Gazzetta.gr