Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

«Έρχεται» να υπογράψει ο Έρικ Γέντρισεκ

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Έρικ Γέντρισεκ, ύστερα από την συμφωνία που έχει επέλθει μεταξύ των «πρασίνων» και της Σάλκε. Ρινάουντο και Χένρικσεν στη λίστα του Φρέιτας, ενώ «παίζει» και του Βούκσεβιτς. Δύσκολα να επιστρέψει ο Μάτος.

Την πρώτη του μεταγραφή πριν βγει ο χρόνος είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Έρικ Γέντρισεκ από την Σάλκε. Οι «πράσινοι» έχουν έλθει σε συμφωνία με τον γερμανικό σύλλογο για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι και πλέον το μόνο που απομένει είναι να έρθει ο Σλοβάκος φορ στην Ελλάδα περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει.

Ο 24χρονος επιθετικός ήταν στην εθνική ομάδα της Σλοβακίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής το καλοκαίρι, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις, ενώ στη Σάλκε «έπεσε» πάνω στους Ραούλ και Χούντελαρ. Έχει τη δυνατότητα να παίξει και εντός και εκτός περιοχής.

Ακολουθεί ο μέσος

Μετά την, κατά τα φαινόμενα, κάλυψη της «τρύπας» στην επίθεση, πλέον στον Παναθηναϊκό θα πέσουν με τα μούτρα στην απόκτηση ενός ή δύο παικτών στην μεσαία γραμμή. Το «τριφύλλι» ενδιαφέρεται για τον Φαμπιάν Αντρές Ρινάουντο, τον οποίο η Χιμνάσια Λα Πλάτα παραχωρεί δανεικό, με οψιόν αγοράς. Οι «πράσινοι» βλέπουν ζεστά και την τον 18χρονο μέσο της Ρόζενμποργκ, Μάρκους Χένρικσεν, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με την ομάδα του.

Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία έχουν κάνει λόγια και για τον Βούκσεβιτς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός αρέσει στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, για τον οποίο πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ στ 4-3-3.

Δύσκολα για Μάτος

Ο Παναθηναϊκός έκανε μία προσπάθεια για να διακοπεί ο δανεισμός του Μάτος από την Μποταφόγκο και να έρθει τώρα, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Η βραζιλιάνικη ομάδα όχι μόνο δεν τον αφήνει να φύγει, αλλά θέλει να καταθέσει και πρόταση αγοράς στους «πράσινους». Όσον αφορά τον Κλέιτον, οι υπόλοιπες αποχωρήσεις παικτών θα κρίνουν αν τελικά θα παραμείνει στους «πράσινους».

Νίκος Μάρκου


Πηγή : Sport-fm.gr