Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Μια μάχη χάθηκε, όχι ο πόλεμος!

Στον Ολυμπιακό αφήνουν πίσω την ήττα από τον Παναθηναϊκό και εκφράζουν την πίστη πως εκείνοι θα καταφέρουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο τέλος της σεζόν.

«Η ομάδα έδειξε ότι είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα. Παραμένουμε στην πρώτη θέση και είναι στο χέρι μας να παραμείνουμε εκεί. Από το επόμενο κιόλας παιχνίδι πρέπει να ξεκινήσουμε ένα νέο σερί νικών για να παραμείνουμε πρώτοι και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όλος ο κόσμος είδε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα», έλεγαν μεταξύ άλλων οι παίκτες των Πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχασαν αυτό το παιχνίδι, αφού - όπως έλεγαν - οι παίκτες του Νιόπλια ήταν κατώτεροι των προσδοκιών και έπρεπε να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία. «Από τον Άρη δεχτήκαμε μεγαλύτερη πίεση», σχολίαζαν και πρόσθεταν ότι «ήταν φανερό πως είχαν αρκετό άγχος και δεν ήταν σε καλή κατάσταση». «Αντί να πετύχουμε δεύτερο γκολ και να θριαμβεύσουμε, δεν υπήρχαμε για ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο και το πληρώσαμε», σημείωναν.

Η υπόθεση του Μιραλάς

Όλα δείχνουν ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού θα κινηθεί για την αγορά του Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να τον «δέσουν» για τα επόμενα χρόνια στην ομάδα. Πρόθεση των «ερυθρόλευκων» είναι να έρθουν σε επαφή με τον μάνατζερ του 23χρονου παίκτη και να λυθεί η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα

Στη συνέχεια, οι διοικούντες θα μιλήσουν με τη Σεντ Ετιέν, η οποία δικαιούται - βάση της αρχικής συμφωνίας των δύο πλευρών - να πάρει 2,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του διεθνούς άσου στον Ολυμπιακό μέχρι τις αρχές του νέου έτους. Δεν αποκλείεται ο ατζέντης του Βέλγου να έρθει την Πέμπτη στην Αθήνα, λόγω του αγώνα της ΑΕΚ με την Άντερλεχτ (είναι μάνατζερ του Λουκάκου, που αγωνίζεται στη βελγική ομάδα).

Μάλιστα, θεωρείται σίγουρο ότι οι Πειραιώτες θα παζαρέψουν τα 2,5 εκατ. ευρώ που έχουν συμφωνηθεί με τη Σεντ Ετιέν για να πάρουν τον παίκτη με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Μάρκο Πάντελιτς πήγε στις αθλητικές εγκαταστάσεις και συνέχισε την αποθεραπεία του στο γόνατο. Αν και οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν ρεπό, ο Σέρβος επιθετικός έδωσε κανονικά χθες το πρωί το «παρών» στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου με την Ηλιούπολη (Τετάρτη), για να είναι 100% έτοιμος στο ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Όσον αφορά τον Κέβιν Μιραλάς, είχε δεχτεί μια γονατιά στον γλουτό και χθες το πρωί πήγε στου Ρέντη για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του. Ο Βέλγος φορ δεν έχει κάτι σοβαρό και αναμένεται να προστατευθεί για μια-δυο μέρες από τις προπονήσεις εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης


Πηγή : Sport-fm.gr