Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ : "Μιλάμε με... Άραβα"

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr πως πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτή εκ της Μέσης Ανατολής επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της.

Η διοίκηση του Δικέφαλου του Βορρά, παραδέχθηκε για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό που ακούγονται αυτές οι φήμες, πως εδώ και δύο εβδομάδες μιλά με μεγάλο διεθνή επενδυτικό οργανισμό, όμως όπως τονίζει δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Η ανακοίνωση: "Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει και επισημοποιεί ότι πράγματι εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται σε επαφή με Μεγάλο Διεθνή Επενδυτικό Οργανισμό, προερχόμενο εκ της Μέσης Ανατολής, ο οποίος δια μέσω εκπροσώπου του έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού Μετοχικού Πακέτου της ΠΑΕ.

Οι συζητήσεις είναι σε σχετικά προχωρημένο στάδιο και βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται ακόμη δεδομένο, αλλά ούτε και αποκλείεται, και προς αυτού η όποια περαιτέρω συζήτηση ή αναφορά επί του θέματος με επιπλέον λεπτομέρειες, κρίνεται ανούσια και δεν ωφελεί κανέναν, ιδιαίτερα δε, τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

Οποιαδήποτε άλλη φημολογία η οποία έχει να κάνει με την αναφορά συγκεκριμένων ονομάτων δήθεν Επενδυτών, διαμεσολαβητών κλπ, είναι αστεία, λανθασμένη, ψευδής και επικίνδυνη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης, χειρίζεται προσωπικά το όλο θέμα, και θα ενημερώσει ο ίδιος τον κόσμο του ΠΑΟΚ κατά τις προσεχείς εβδομάδες, εφόσον θα υπάρξει στο ζήτημα η ανάλογη εξέλιξη.

Οτιδήποτε άλλο πέραν της παρούσης ανακοίνωσης, ή τυχόν νεότερων επισήμων ανακοινώσεων από την ίδια την ΠΑΕ, αποτελεί παραφιλολογία, την οποία ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αντιμετωπίζει με επιφύλαξη και να μην παρασύρεται.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ".


Το ρεπορτάζ του Sport24.gr


Tα πάντα στον ΠΑΟΚ κινούνται γύρω από τον Άραβα επενδυτή. Αυτή είναι η πραγματικότητα παρόλο που στην ΠΑΕ κρατούν χαμηλά την μπάλα και τηρούν σιγή ιχθύος.

Σε αντίθεση με πολλές παλαιότερες ιστορίες με… επενδυτές, αυτή υφίστανται καθώς και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης γνωρίζει προσωπικά τον επενδυτή, αλλά και αυτός έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του εδώ και μήνες ενώ παραβρέθηκε σε αρκετούς αγώνες του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το ερώτημα είναι αν τελικά ο Οτάι Αλί Σαμαρί Φάις βάλει στην τρέχουσα ΑΜΚ, αρχικά το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει το 51% των μετοχών. Διότι άλλο ενδιαφέρομαι να επενδύσω και άλλο επενδύω. Οι επόμενες 1-2 εβδομάδες θεωρούνται κρίσιμες για τις όποιες εξελίξεις είτε θετικές είτε αρνητικές.

Στην διοίκηση δεν κινείται τίποτα και σε ότι αφορά το θέμα προπονητή αφού αποδείχθηκε και στην πράξη ότι θα χρειαστεί μεγάλη οικονομική υπέρβαση για να έρθει ένας προπονητής μεγάλος που θα σχεδιάσει το πλάνο των επόμενων ετών με τους ιθύνοντες του συλλόγου. Για αυτό και οι όποιες εξελίξεις με τον υποψήφιο επενδυτή μπορούν να φανούν κρίσιμες και για το θέμα του προπονητή.

Το θετικό για τον Δικέφαλο ήταν οι τρεις συνεχόμενες νίκες έστω και οι δύο από αυτές ήρθαν δύσκολα, το αποτέλεσμα μετράει και οι νίκες φέρνουν ηρεμία και δίνουν χρόνο σε μία ομάδα που περνάει κρίση να αντιστρέψει την κατάσταση.


Πηγή : Sport24.gr