Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τους άρεσε ο Μιραλάς!


Θετική εικόνα για την αξία του Κέβιν Μιραλάς στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό σχημάτισαν κάποιοι σκάουτερ που βρέθηκαν στα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο Βέλγος επιθετικός έκλεψε την προσοχή του Κούρμπαν Μπερντίεφ, ο οποίος είχε έρθει στην Αθήνα για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του «τριφυλλιού», το οποίο σήμερα θα αντιμετωπίσει την ομάδα του, Ρούμπιν Καζάν, για το Champions League.

Μάλιστα, ο προπονητής της ρωσικής ομάδας τηλεφώνησε σε φίλο του Ελληνα μάνατζερ (όχι τον ατζέντη του Βέλγου) και τον ρώτησε αν γνωρίζει την τιμή του. «Είναι πολύ καλός, τον θέλω», είπε, αλλά η απάντηση που πήρε μάλλον δεν τον ικανοποίησε: «Απ' όσο γνωρίζω ο Ολυμπιακός έχει την οψιόν αγοράς και θα τον αγοράσει με 2,5 εκατομμύρια».

Εκτός από τη Ρούμπιν, ο Μιραλάς προσέλκυσε το ενδιαφέρον του σκάουτερ της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος είχε πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο για να «τσεκάρει» τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο νεαρός παίκτης παρουσιάστηκε αγχωμένος, όμως ο Βέλγος εντυπωσίασε τον άνθρωπο της αγγλικής ομάδας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι Πειραιώτες θα κινηθούν για την αγορά του Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να τον «δέσουν» για τα επόμενα χρόνια στην ομάδα. Πρόθεση των «ερυθρόλευκων» είναι να έρθουν σε επαφή με τον μάνατζερ του 23χρονου παίκτη και να λυθεί η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα

Όσον αφορά τα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για το αυριανό παιχνίδι στο Αιγάλεω, σκέφτεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες και να ξεκινήσει ως βασικούς τον Μοϊσές και τον Πάντελιτς. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πάρντο, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Γκαλίτσιο, Μοντέτσο, Ποτουρίδη και Μπράβο.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Μοϊσές, έχοντας στα πλάγια τον Ζαϊρί και τον Ρόμενταλ. Πιο μπροστά θα παίξει ο Νέμεθ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μήτρογλου. Θεωρείται σίγουρο ότι θα παίξει και ο Πάντελιτς, είτε στη θέση του Μήτρογλου είτε (πιθανότατα) ως αλλαγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χθεσινή προπόνηση o 46χρονος τεχνικός έπιασε τον Αλμπερτ Ριέρα και συζήτησε μαζί του. Προφανώς, ο Βάσκος ήθελε να μάθει τι ακριβώς φταίει για την εικόνα που δείχνει ο Ισπανός μέσος των «ερυθρολεύκων».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης


Πηγή : Sport-fm.gr