Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ούτε ντου, ούτε εξαίρεση

Εξηγήσεις έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟ στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας με αφορμή τις επιστολές δυσαρέσκειας προς το πρόσωπό του, που είχαν αποστείλει "κιτρινόμαυροι" και "πράσινοι".

Όπως υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ουδέποτε ζήτησε την εξαίρεση του Τάσου Κάκου από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, γεγονός που επιβεβαίωσε στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος ήταν παρών στην συνεδρίαση.

Εκτός αυτού, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού διευκρίνισε ότι ουδέποτε εισέβαλε στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ΟΑΚΑ και το μόνο που έγινε ήταν ένας διάλογος με τους διαιτητές σε χαμηλούς τόνους στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, και χωρίς να υπάρξει καμία παραβίαση των κανονισμών. Τα όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας.

Τελικά, μετά από τις διευκρινήσεις που δόθηκαν, οι τόνοι έπεσαν και μάλιστα, όλοι συμφώνησαν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ουδέποτε προσέβαλε ή υποτίμησε τα μέλη του ΔΣ της Λίγκας. Αντίθετα, μέχρι στιγμής έχει συντελέσει στην επιτυχή επίλυση διαφόρων προβλημάτων της Λίγκας.

Μικροεπεισόδιο Μαρινάκη-Βεκρή

Κάποια στιγμή στη διάρκεια του Δ.Σ., ο Αχιλλέας Μπέος έκανε τη διαπίστωση ότι "φέτος η διαιτησία είναι καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που έκανε κουμάντο ο Γκαγκάτσης και παλαιότερα ο Μητρόπουλος". Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Βαγγέλης Μαρινάκης: "Αφού τα λέτε όλα έξω από τα δόντια κ. Μπέο, πείτε και για το περσινό πρωτάθλημα που ήταν σκάνδαλο". Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Τζόνι Βεκρής, εξερράγη: "Τι είναι αυτά που λέτε κ. Μαρινάκη; Να ανακαλέσετε αμέσως". Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας δεν απάντησε, αλλά δεν θέλησε να δώσει και συνέχεια και έτσι η φλόγα που προς στιγμήν είχε ανάψει, έσβησε άμεσα.

Δυσαρεστημένος έφυγε ο Πιλάβιος

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας παρών ήταν και Σοφοκλής Πιλάβιος. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, πήρε μέρος στη συζήτηση που έγινε για το θέμα της διαιτησίας και απευθυνόμενος στα μέλη του ΔΣ είπε: "Να κάνετε την αυτοκριτική σας και να πείτε την αλήθεια στους εαυτούς σας".

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Πιλάβιος έφυγε δυσαρεστημένος από τη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής, καθώς είχε αρχίσει να γίνεται κουβέντα "καφενειακού" τύπου για τη διαιτησία και διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση αυτοκριτικής...


Πηγή : Sport-fm.gr