Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Η πρόκριση περνά από το ΟΑΚΑ

Νίκη που θα της δώσει σημαντικές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ θέλει η αποδεκατισμένη λόγω τραυματισμών ΑΕΚ απέναντι στην Άντερλεχτ στο ΟΑΚΑ (22:05, ΑΝΤ1).

Ο προπονητής της «Ένωσης» Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σάχα. Στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Νασούτι και Μανωλάς, με τον Νταντόμο να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο και τον Πατσατζόγλου στο δεξί.

Στο κέντρο ο Ισπανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τους Καφέ, Γκέντσογλου, τον Λαγό ως αριστερό χαφ και τον Λεονάρντο δεξί. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Τζεμπούρ και Μπλάνκο φανερώνοντας τις προθέσεις της ΑΕΚ να χτυπήσει το ματς απέναντι στην βελγική ομάδα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Καράμπελας, Αργυρίου, Έντερ, Καλαμιώτης και Μάκος. Τα πράγματα πάντως, θα ήταν εντελώς διαφορετικά για τον Χιμένεθ αν είχε στη διάθεσή του, τους Δέλλα, Ντιόπ, Σκόκο και Λυμπερόπουλο, οι οποίοι έχουν σκοράρει φέτος τα τέσσερα από τα επτά ευρωπαϊκά γκολ της ομάδας στην Ευρώπη.


Πηγή : Gazzetta.gr