Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Iβιτς: «Έκανα ζημιά στην ομάδα»

Η ανόητη αποβολή του Βλάνταν Ιβιτς, στέρησε από τον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».


«Αισθάνομαι χάλια. Είμαι πολύ στεναχωρημένος, γιατί έκανα ζημιά στην ομάδα και θα ήθελα να μην ξαναγίνει ποτέ», παραδέχθηκε ο Σέρβος μιλώντας στο PAOK24.

«Δεν ξέρω αν 11 με 11 θα κερδίζαμε, ποιος μπορεί να το πει αυτό, αλλά σίγουρα δεν θα χάναμε 3-0 και σίγουρα δεν θα είχε αυτή την εξέλιξη το παιχνίδι. Η πρώτη κίτρινη είναι μεγάλο λάθος, η δεύτερη ήταν πάνω στη φάση», πρόσθεσε.

Για νέο σερί

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του το κακό ξεκίνημα και με τέσσερις σερί νίκες επέστρεψε στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Κάπως έτσι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την ήττα από τον Ολυμπιακό ο «δικέφαλος».

Κόντρα στον Ατρόμητο, ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ίβιτς και Βιτόλο, αλλά και στον Μαλεζά. Ο Έλληνας στόπερ δεν μπορούσε καλά καλά να περπατήσει μετά το τέλος του ντέρμπι. Την Τρίτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και άπαντες ελπίζουν να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι για θλάση βαριάς μορφής.

Αμφίβολος είναι ο Κοντρέρας, αφού δεν έχει υποχωρήσει ακόμη το αιμάτωμα στη γάμπα. Αρκετά τα προβλήματα στην άμυνα, ειδικά στο κέντρο της άμυνας, αφού οι μόνοι διαθέσιμοι στόπερ είναι οι Τσιρίλο και Ζουέλα.


Πηγή : Sport-fm.gr