Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Δένει τον killer του!

Λύθηκε η παρεξήγηση με τον Ενροτό στο ραντεβού με τον Σωκράτη Κομινάκη και ο Μιραλάς είναι έτοιμος να υπογράψει… συμβόλαιο πίστης με τον Ολυμπιακό!

Ο «κόκκινος διάβολος», ο παίκτης που έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών και έχει κάνει ένα Καραϊσκάκη να σηκώνεται στο πόδι, είναι και θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» θα κρατήσει τον… χορευτή των ελληνικών γηπέδων, ειδικά μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, στο δυναμικό της ομάδας.

Όπως είχε γράψει το gazzetta.gr και τις προηγούμενες μέρες οι διοικούντες τον Ολυμπιακό βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με την Σεντ Ετιέν. Αυτό άλλωστε τόνισαν και στον Κριστόφ Ενροτό.

Ο ατζέντης του Κέβιν Μιραλάς βρέθηκε στο Καραϊσκάκη, συναντήθηκε με τον β’ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Σωκράτη Κομινάκη και λύθηκε η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί την ημέρα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Κομινάκης τόνισε στον Ενροτό ότι σε περίπου 2 εβδομάδες θα τον καλέσουν οι Πειραιώτες ξανά στην Ελλάδα για να τελειώσει και τυπικά το θέμα της απόκτησης του 23χρονου επιθετικού.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι ο Ολυμπιακός θα χρησιμοποιήσει τον Ενροτό μόνο στις διαπραγματεύσεις με τον Μιραλάς για την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Οι Πειραιώτες είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την διοίκηση της Σεντ Ετιέν και προσπαθούν να μειώσουν την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή που είναι 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ελπίζουν ότι θα τα καταφέρουν και ποντάρουν πολύ στο γεγονός ότι θα δώσουν πολύ μεγάλη προκαταβολή στους Γάλλους. Μόλις οριστικοποιηθεί η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Γαλλική ομάδα, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί μέσα στο επόμενο 10ήμερο τότε ο Ολυμπιακός θα καλέσει τον Ενροτό για να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Ως γνωστόν η επιθυμία του 23χρονου στράικερ είναι να παραμείνει στο λιμάνι στο οποίο κακά τα ψέματα αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά.


Πηγή : Gazzetta.gr