Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Βρέθηκε ο αντι-Γκοβού

Ο Σλάβομιρ Πέτσκο της Λεχ Πόζναν είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Σίντεϊ Γκοβού στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αν ο Γάλλος άσος δεν πείσει άμεσα πως μπορεί να βοηθήσει το «τριφύλλι» να πετύχει τους στόχους του. Ο Νίκος Νιόπλιας, όσο και οι Αντωνίου, Βαζέχα έχουν θετική άποψη για τον Πολωνό μεσοεπιθετικό.

Βαρύ παραμένει το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού για τον Σίντνεϊ Γκοβού, λόγω των πειθαρχικών παραπτωμάτων που υπέπεσε και πολύ περισσότερο λόγω των απογοητευτικών εμφανίσεών του. Ως γνωστόν, οι διοικούντες το «τριφύλλι» εξετάζουν τη λύση του συμβολαίου του Γάλλου χαφ τον προσεχή Δεκέμβρη.

Όλη αυτή η κατάσταση επανέφερε στο προσκήνιο τον Πέτσκο, έναν παίκτη για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί οι «πράσινοι» και το καλοκαίρι, αλλά τελικά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Ο μέσος της Λεχ Πόζναν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την πολωνική ομάδα για δύο ακόμα χρόνια, χωρίς ωστόσο να αλλάξει τη ρήτρα αποδέσμευσής του, ύστερα από δική του επιθυμία, η οποία είναι τα 450.000 ευρώ. Αν υπάρξουν λοιπόν εξελίξεις με τον Γκοβού, πρέπει να θεωρείται πιθανή η απόκτηση του παίκτη.


Πηγή : Sport-fm.gr