Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Τόσα δίνω, πόσα θες…

Εν αναμονή της κρίσιμης συνάντησης του Σταύρου Αδαμίδη με τον μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο, Φαμπιάν Σολντίνι, είναι όλοι στις τάξεις της ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα έχει το τρίτο και καθοριστικό ραντεβού με τον ατζέντη του Αργεντινού μεσοεπιθετικού για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, που-όπως όλα δείχνουν-θα γίνει είτε τώρα είτε ποτέ!

Η τελευταία πρόταση της ΑΕΚ ήταν 900.000 ευρώ συν κάποια σημαντικά μπόνους, την ώρα που οι πάγιες απαιτήσεις του Αργεντινού για κάθε χρόνο συμβολαίου ξεπερνούν το εκατομμύριο (1,1-1,2 εκατ. ευρώ). Η επιθυμία για ανανέωση της συνεργασίας είναι αμοιβαία, η διαφορά δεν είναι μεγάλη, ωστόσο τα περιθώρια για υπερβάσεις στον ήδη επιβαρυμένο προϋπολογισμό είναι στενά και-επιπλέον-η διοίκηση της ΠΑΕ δεν δύναται να δώσει για λόγους… ισορροπιών στον Σκόκο πολύ περισσότερα από ό,τι στον Τζεμπούρ.

Σε ό,τι αφορά τώρα στις περιπτώσεις των Ίσμαελ Μπλάνκο και Ράφικ Τζεμπούρ, τα πράγματα φαίνονται ξεκάθαρα. Για τον πρώτο λέγεται από την ΑΕΚ πως δεν πρόκειται να υπάρξει νέα πρόταση, καλύτερη από αυτή των 500-550 χιλ. ευρώ που του προσφέρθηκαν και είχε απορρίψει πρόσφατα, ενώ ο «Ζορό» ζητεί 600-700 χιλ. ευρώ. Για τον δεύτερο η συμφωνία είναι δεδομένη και στην «Ένωση» εμφανίζονται σίγουροι πως ο Αλγερινός επιθετικός θα βάλει την υπογραφή του για να κλείσει και τυπικά το θέμα. Πάντως κάποιες φήμες λένε πως ο «τρομοκράτης» το… καθυστερεί μήπως προκύψει κάτι εξαιρετικό από το εξωτερικό.

Πού είναι ο Ράφικ;

Σήμερα επιστρέφει στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός φορ, όπως αναφέρεται στα ΜΜΕ της πατρίδας του, δεν πήγε τελικά στο Λουξεμβούργο για να συναντήσει την αποστολή της εθνικής του ομάδας. Αντίθετα ταξίδεψε στη Γαλλία για να περάσει με παρέα μία θρησκευτική γιορτή, πιθανώς και για να εξεταστεί από δικό του γιατρό για το πρόβλημα στη δεξιά ωμοπλάτη.

Το σχέδιο του Μανόλο

Τις πρώτες του σκέψεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή κόντρα στην Καβάλα φανέρωσε ο Μανόλο Χιμένεθ. Φαίνεται πως προτίθεται να αλλάξει σχεδόν ριζικά την άμυνα, διατηρώντας μόνο τον Νασούτι βάζοντας δίπλα του τον Γιάχιτς και στα άκρα τους Αργυρίου και Νταντόμο. Καφές και Μάκος, που επιστρέφουν σήμερα μετά τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα, αναμένεται να αποτελούν το δίδυμο στο κέντρο, με τους Λεονάρντο και Μπερνς στα άκρα και τον Λυμπερόπουλο πίσω από τον Μπλάνκο στην επίθεση. Ο Σκόκο είναι ετοιμοπόλεμος, αλλά το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.


Πηγή : Sport-fm.gr




Εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Μανωλάς και Δέλλας (μαθαίνουν σήμερα την τιμωρία τους και υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι μία αγωνιστική), ο ανέτοιμος Ντιόπ και ο τραυματίας Τζεμπούρ που έχουν αρκετές και λιγότερες πιθανότητες αντίστοιχα για να προλάβουν το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

* Μετά τον 25χρονο Νιγηριανό επιθετικό Μίκαελ Ενεράμο, ο Άρναρ Γκρέταρσον παρακολούθησε χθες και το φιλικό των Ελπίδων Ελλάδας και Νορβηγίας στο Λουτράκι.