Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ο Ζιντάν στο Καραϊσκάκη

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έρχεται στην Ελλάδα και το Καραϊσκάκη, όπως ανακοινώνει ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του, για το φιλικό «κατά της φτώχειας». Στην ομάδα που θα αντιμετωπίσει τους All Stars του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί το «φαινόμενο» αλλά και ο Ντρογκμπά.

Όπως έχει ανακοινώσει ο Γάλλος σούπερ σταρ Ζινεντίν Ζιντάν πρόκειται να βρεθεί στην χώρα μας για να παίξει σε αγώνα κατά της φτώχειας. Στο ματς που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα «Κατά της φτώχειας», θα παίξουν μαζί οι φίλοι του Ζιντάν με αυτούς του Ρονάλντο με αντιπάλους ομάδα... Αll Stars του Ολυμπιακού.

Στην ομάδα του Ζιντάν θα βρίσκεται και το «φαινόμενο», ο Ρονάλντο, ενώ κάλεσμα δέχθηκε και αναμένεται να απαντήσει θετικά και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά! Οι εκπλήξεις θα είναι αρκετές. Ποδοσφαιριστές όπως ο Ντάνι Άλβες είναι πιθανό να αγωνιστούν ενώ στα... σκαριά υπάρχουν και εν ενεργεία παίκτες από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και την Πρέμιερ Λιγκ. Στην λίστα του Ζιντάν δεν αποκλείεται να βρίσκεται και ο Τζιμπρίλ Σισέ, αφού ο Γάλλος έχει δείξει αρκετές φορές το κοινωνικό του πρόσωπο.

Το παιχνίδι -που θα γίνει υπό την αιγίδα του ΟΗΕ- είναι προγραμματισμένο για τις 15 Δεκεμβρίου (σε δυο ημέρες θα οριστικοποιηθεί) και φυσικά θα αποτελέσει μία μεγάλη... ατραξιόν για τον φίλαθλο κόσμο...

Επιβεβαίωση από Ολυμπιακό

Από τη μεριά τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επιβεβαίωσαν το συγκεκριμένο γεγονός. Ξεκαθάρισαν δε πως το θέμα θα έχει κλείσει μέσα στις επόμενες δύο μέρες.



Πηγή : Gazzetta.gr