Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Γκοβού από άλλο ανέκδοτο!

Ο Γάλλος έχει βάλει στόχο να «τελειώσει» από τον Παναθηναϊκό όσο γρηγορότερα γίνεται, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής γύρισε σπίτι του το πρωί και… βαριόταν μετά να προπονηθεί στην Παιανία.

Δυστυχώς για τον ίδιο και πολύ περισσότερο για τον Παναθηναϊκό που επένδυσε ένα… σκασμό λεφτά το καλοκαίρι για να τον ντύσει στα πράσινα, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Ο δρόμος που έχει πάρει ο Σίντνεϊ Γκοβού δεν έχει γυρισμό και το χειρότερο απ’ όλα είναι πως ο Γάλλος δεν έχει και καμία απολύτως διάθεση να αλλάξει την εικόνα του.

Ο 31χρονος επιθετικός μετά την «γκέλα» με τη Λάρισα φαίνεται πως δεν άντεξε την ισοπαλία και βγήκε έξω να ξεσκάσει. Μέχρι την ανατολή του ηλίου! Ξεκίνησε από το κέντρο της Αθήνας και κατέληξε σε μαγαζί της Λεωφόρου Συγγρού, κάνοντας μία από τις καθιερωμένες του κραιπάλες.

Και σαν μην έφτανε αυτό, το πρωί της Κυριακής στην Παιανία… λούφαρε από την προπόνηση, επικαλούμενος ενοχλήσεις που ποτέ δεν είχε. Απλά βαριόταν να ακολουθήσει το πρόγραμμα.

Φυσικά, η διοίκηση είναι ενήμερη για τα νέα τερτίπια του Γάλλου και είναι αποφασισμένη να βάλει σύντομα ένα τέλος σε αυτή την ιστορία.


Πηγή : Gazzetta.gr