Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Πρώτα ΠΑΟΚ, μετά υπογραφές

Αισιοδοξία υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή του Κέβιν Μιραλάς στον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρών στον αγώνα ο μάνατζερ του παίκτη, Δευτέρα η συνάντηση με τη διοίκηση για να υπογράψουν. Κρίσιμη μέρα για τον Μέλμπεργκ.

Πολλά ερωτήματα για τη συμμετοχή του Κέβιν Μιραλάς στον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» γέννησε η επιστροφή του παίκτη από την αποστολή της εθνικής Βελγίου (για το φιλικό με τη Ρωσία), αλλά φαίνεται πως όλα αρχίζουν να απατώνται. Ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» μπορεί να συνεχίζει να προπονείται σε χαλαρούς ρυθμούς, αλλά αυτό γίνεται για να μην επιβαρυνθεί ο Βέλγος φορ, ώστε να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμος, μιας και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλει να μην έχει τον πιο φορμαρισμένο του παίκτη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στο «Καραϊσκάκη» θα βρεθεί και ο ατζέντης του παίκτη, αφού την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού ώστε να συζητηθεί το θέμα αγοράς του. Οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό μέχρι 2.5 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς όμως να συμπεριλάβουν τη ρήτρα αποδέσμευσής των 4.2 εκατ.

Σήμερα κρίνεται του Μέλμπεργκ

Από τη σημερινή πρωινή προπόνηση (10:30) θα κριθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό η συμμετοχή του Όλοφ Μέλμπεργκ στο ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς. Ο Σουηδός ακολούθησε την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα, φορώντας πάνινα παπούτσια, νιώθοντας και πάλι κάποιες ενοχλήσεις. Αν αυτές συνεχιστούν και σήμερα, όταν και θα βάλει ποδοσφαιρικά τότε κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα έχει αποκλειστεί από το ματς της Κυριακής. Σε αντίθετη περίπτωση θα αυξηθούν οι πιθανότητες συμμετοχής του.

Στη προπόνηση της Τρίτης τρέξιμο ξεκίνησε και ο Ιμπαγάσα, δείχνοντας πως ίσως προλάβει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Σε καλύτερη κατάσταση έδειξε και ο Ραούλ Μπράβο, του οποίου οι πιθανότητες συμμετοχής στον αγώνα κόντρα στην «Ένωση» είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερες από τον Αργεντινό.

«Μαγικά» χαρτάκια

Ουρές αρκετών μέτρων σχηματίστηκαν την Τρίτη, έξω από τα εκδοτήρια διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» έδειξαν ότι θα γεμίσουν ασφυκτικά το γήπεδο «Καραϊσκάκη» αφού μέσα σε μόνο έξι ώρες εξαφάνισαν 12.500 εισιτήρια.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου


Πηγή : Sport-fm.gr