Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Πατάει Ελλάδα ο Φερέιρα

Το βράδυ της Παρασκευής αναμένεται να αφιχθεί στην Ελλάδα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και να αποτελέσει τον εκλεκτό της διοίκησης του Παναθηναϊκού για τον πάγκο της ομάδας. Στην εξέδρα στο ματς με Ηρακλή και πρώτο κοουτσάρισμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Τι απομένει για να επέλθει οριστική συμφωνία. Ραντεβού με Κοστακούρτα αποκαλύπτει η «SportDay»!

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι όχι μόνο το να πατήσει Ελλάδα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 έτους με τον Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά ο Πορτογάλος έχει πει το «ναι» και το «μπαλάκι» βρίσκεται πλέον στα χέρια του Νικόλα Πατέρα, ο οποίος και θα δώσει το τελικό «Ο.Κ». Οι «πράσινοι» δεν το επιβεβαιώνουν, όμως για τον Τύπο της χώρας της Ιβηρικής το θέμα θεωρείται λήξαν.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος αργά το βράδυ της Πέμπτης έλεγε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του για τη συνεργασία του με τον «τριφύλλι»: «Είμαι ανυπόμονος γι' αυτή τη νέα πρόκληση. Χαίρομαι που επιστρέφω σε μια ομάδα τοπ επιπέδου, που κάνει πρωταθλητισμό. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Το ραντεβού με Κοστακούρτα

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν και δύο αντίπαλοι του 64χρονου Φερέιρα στη μάχη για τον «πράσινο» πάγκο. Το όνομα του ενός είναι γνωστό εδώ και καιρό (Γκασπερίνι), ο οποίος δεν είπε «όχι» στον Παναθηναϊκό, απλώς τόνισε ότι δεν μπορεί τώρα άμεσα να δουλέψει στους «πράσινους», αλλά σε λίγο καιρό. Ο άλλος είναι ο «θρύλος» του ποδοσφαίρου της γειτονικής χώρας, Αλεσάντρο Κοστακούρτα! Όπως αποκαλύπτει η «SportDay» ο Κώστας Αντωνίου και ο Κάρλος Φρέιτας στο Μιλάνο συναντήθηκαν με τον παλιό αμυντικό της Μίλαν, ο οποίος όμως έχει πολύ μικρή προπονητική εμπειρία, αφού μόλις πριν από δύο χρόνια ξεκίνησε από τη Μάντοβα, ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Ο Κοστακούρτα παρουσίασε το πλάνο του, που έκανε πολύ καλή εντύπωση στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά η προπονητική του απειρία είναι ανασταλτικός παράγοντας. Πάντως, ένα παράθυρο ανοιχτό έχει μείνει σε περίπτωση που κάτι χαλάσει με τον Φερέιρα.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης


Πηγή : Sport-fm.gr