Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Και τώρα ο Ολυμπιακός!

Η ανανέωση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Νάτσο Σκόκο φέρνει νέο άνεμο αισιοδοξίας σε άπαντες στο «Δικέφαλο» και πλέον όλοι περιμένουν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακού ώστε να αρχίσει και η αγωνιστική ανάταση. Ιδιαίτερο αυτό το ματς για τον «υδραυλικό», ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είπε «όχι» σε πρόταση των «ερυθρολεύκων»!

Μιλώντας στο Novasports o Έλληνας εκπρόσωπος του παίκτη, λίγο μετά τη συμφωνία παραδέχτηκε έμμεσα αυτό το ενδιαφέρον: «Ο κ. Κομινάκης είχε δηλώσει πως θα τον ενδιέφερε. Ένα από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος δεν μπορεί παρά να ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τη Στουτγάρδη ή τη Χετάφε. Ο Νάτσο έκανε αυτό που ήθελε. Ανανέωσε και δεν ήταν μόνο θέμα χρημάτων».

Πάντως, όπως αναφέρει η «SportDay», ο Αργεντινός είχε πει «όχι» σε πρόταση των Πειραιωτών που πρόσφεραν λίγο πάνω από ένα εκατ. ευρώ ετησίως!

Ο ρόλος του Παππά

Εκτός από τον Στάυρο Αδαμίδη ένα μέρος στην υπογραφή του νέου συμβολαίου του Σκόκο πρέπει να πιστωθεί στον Πέτρο Παππά. Ο μέτοχος της ΠΑΕ ο οποίος δείχνει αρκετά ζεστός στο θέμα του γηπέδου, έδειξε ανάλογη διάθεση στο ζήτημα αυτό.

Τις τελευταίες ώρες ασχολήθηκε προσωπικά με το ζήτημα φτάνοντας στο σημείο να επικοινωνήσει με τον Νάτσο Σκόκο και τον μάνατζέρ του.

Σε αυτή ο κ.Παππάς εξέφρασε στον Σκόκο την επιθυμία του να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας. «Σε θέλουμε Νάτσο. Θέλουμε να μείνεις στην ΑΕΚ γιατί πιστεύουμε πολύ σε εσένα. Σου έχουμε κάνει μια εξαιρετική πρόταση» , ήταν κάποια από τα λόγια του προς τον Σκόκο. «Θέλω κι εγώ να μείνω. Θα κάνω τα πάντα για το καλό της ΑΕΚ», απάντησε ο Αργεντινός.

Τα λόγια αυτά του Πέτρου Παππά έκαμψαν τις όποιες σκέψεις μπορεί να είχε μέχρι τότε ο Αργεντινός.

Ο κ.Παππάς –φυσικά- ήταν το άτομο που βοήθησε αρκετά στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων, με την ΑΕΚ να προσφέρει ένα ποσό στον παίκτη το οποίο τον ικανοποιούσε, αλλά και γιατί εκφράζοντας και τη διοίκηση της ΠΑΕ έδειξε ξεκάθαρα στον Αργεντινό το πόσο επιθυμούσαν στην ΑΕΚ την παραμονή του.


Πηγή : Sport-fm.gr