Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Μεταγραφές ζήτησε ο Χιμένεθ

Συζήτηση εφ όλης της ύλης είχαν την Δευτέρα το μεσημέρι στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, με τον Μανόλο Χιμένεθ να μιλάει με τον πρόεδρο Σταύρο Αδαμίδη και όλους του υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος για τα εμφανή αγωνιστικά προβλήματα του Δικεφάλου.

Η εμφάνιση και η ήττα από την Καβάλα την Κυριακή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και πλέον είναι εμφανές πως η ομάδα χρειάζεται ριζικές αλλαγές. Το ρόστερ είναι ελλειπέστατο, αρκετοί παίκτες δεν θα έπρεπε καν να φορούν τη φανέλα και ακόμα μία χρονιά οδεύει πως την αποτυχία.

Σταύρος Αδαμίδης (πρόεδρος της ΠΑΕ), Μανόλο Χιμένεθ (προπονητής), Βασίλης Δημητριάδης (Γενικός Αρχηγός Ποδοσφαιρικού Τμήματος), Γιώργος Κωνσταντινίδης (Σύμβουλος Προέδρου και Διοίκησης ), Αρναρ Γκρέταρσον (Τεχνικός Διευθυντής ) και Τόνι Σαβέφσκι συζήτησαν επί 2,5 ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ, προσπαθώντας να βρουν τι φταίει για την κατάντια της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε λύσεις τον Ιανουάριο και να μείνουν στην ΑΕΚ ο Νάτσο Σκόκο, ο Ισμαέλ Μπλάνκο και ο Ράφικ Τζιμπούρ. Συζήτηση έγινε και για τις μεταγραφές με τον Ισπανό να ζητάει ενίσχυση από τον Αδαμίδη τον Ιανουάριο, μία πληροφορία πάντως που η ΑΕΚ διαψεύδει. Το σίγουρο είναι πως έγινε κουβέντα και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού τα προβλήματα είναι κάτι παραπάνω από εμφανή.

Ο Ισπανός παρουσίασε αναλυτικά τα προβλήματα που πιστεύει πως έχει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή και στη συνέχεια παρουσίασε ένα πλάνο... σωτηρίας. Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί την Τρίτη στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα (την Δευτέρα η ομάδα έχει ρεπό) όπου ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της Ένωσης είναι ενοχλημένος από την απόδοση των παικτών και δεν αποκλείεται να τους... τρίξει τα δόντια.


Πηγή : Sport24.gr