Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Εργοτέλης - Ολυμπιακός: Μέρος δεύτερο

Ολυμπιακός και Εργοτέλης μας... χρωστούν ένα ημίχρονο το οποίο και θα γίνει την Τετάρτη, σε ένα ματς που όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί με καλό καιρό. Φαβορί ο Πάντελιτς στην κορυφή για τους "ερυθρόλευκους", νοκ άουτ Τζούνιορ και Αλεξόπουλος για τους Κρητικούς.

Η "λασπομαχία" της Κρήτης πριν από δέκα περίπου ημέρες μας άφησε σε αγωνία, καθώς το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη διεκόπη στο ημίχρονο, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που δημιούργησε πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο σήμερα (Τετάρτη 24/11) για να δούμε το άλλο μισό του παιχνιδιού, ένα παιχνίδι στο οποίο όπως όλα δείχνουν θα έχουμε αλλαγές και από τις δυο πλευρές, όπως και στην διαιτησία του αγώνα.

Ο Εργοτέλης προέρχεται από ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι στο Περιστέρι, όπου τσίμπησε ένα βαθμό από τον Ατρόμητο. Οι Κρητικοί όμως "καίγονται" για το τρίποντο, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Πανιώνιο.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Νίκο Καραγεωργίου που δεν θα έχει στη διάθεση του τους Τζούνιορ και Αλεξόπουλο, όμως στα θετικά είναι η επιστροφή του Μπέτο που είναι πλέον 100% (σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι των δυο ομάδων).

Οι πιθανές ενδεκάδες...

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Δασκαλάκης, ενώ η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Γιαλούση, Χίμπλιγκερ, Σασιασβίλι και Ρουμπάκη. Στα χαφ θα έχουμε την τριάδα τους Μπέτο, Ολίσε και Φραγκουλάκη, ενώ μπροστά τους θα βρεθούν οι Ρομάνο και Λεάλ. Τέλος μόνος του στην κορυφή θα παίξει ο Μάριο Μπούντιμιρ.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο Πάρντο θα κάτσει κάτω από τα γκολπόστ, ενώ στην άμυνα θα παίξουν οι Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης και Χολέμπας. Στο κέντρο θα έχουμε τους Ντουντού και Ουρτάδο, ενώ στα "φτερά" θα αγωνιστούν οι Ριέρα και Μιραλάς. Τέλος πίσω από τον Πάντελιτς θα αγωνιστεί ο Φουστέρ.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-0 και σε περίπτωση που κερδίσουν θα βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.


Πηγή : Sport24.gr