Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Η εικόνα της αγωνιστικής

Δεν είπαν το αντίο που θα ήθελαν στο Αλκαζάρ οι άνθρωποι της Λάρισας, που 1-0 από τον Πανιώνιο. Νίκη-βάλσαμο για τον Άρη, 2-0 την Κέρκυρα.

Νωρίτερα Ατρόμητος και Εργοτέλης έμειναν στο 1-1 και συνέχισαν να ασφυκτιούν στην ουρά της βαθμολογίας, μετά από 11 αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά, η 11η αγωνιστική:

Σάββατο 20/11

Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Σε ένα παιχνίδι- φωτιά το οποίο άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός Βόλου δεν έλυσαν τις διαφορές τους και ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο «Πανθεσσαλικό». Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να πήραν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, όμως θα πρέπει να νιώθουν αδικημένοι από την απόδοσή τους, καθώς έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 47' και ισοφαρίστηκαν στο 53' με τον Μάρτιν. Στο 32' είχε ανοίξει το σκορ ο Ορόθκο.

SKODA Ξάνθη-Πανσερραϊκός 2-0

Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Ξάνθη με την επικράτησή της με σκορ 2-0 επί του Πανσερραϊκού, στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Μαρσελίνιο με εξαιρετική ατομική ενέργεια το 1-0 στο 69’, ο Έλινγκτον δέκα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ισόβαθμες πλέον οι δύο ομάδες με 11 πόντους στην ενδέκατη θέση.

Παναθηναϊκός-Ηρακλής 4-2

Πιο έντονο «καλωσόρισμα» δεν θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός στον Ζεσουάλδο Φερέιρα! Υπό το βλέμμα του νέου τους τεχνικού, οι «πράσινοι» δεν… μάσησαν από τον αιφνιδιασμό του Ηρακλή (20’ Μάρα, 21’ Πίτου Γκαρσία), αλλά και τις έντονες αποδοκιμασίες που τον ακολούθησαν και -με μπροστάρη τον Τζιμπρίλ Σισέ (δύο γκολ)- έφεραν τούμπα (4-2) ένα ματς που φλέρταρε έντονα με το να «στραβώσει».

Κυριακή 21/11

Ατρόμητος-Εργοτέλης
Ένα «στιγμιαίο λάθος» του… Πασχάλη Μελισσά, στέρησε από τον Ατρόμητο τη νίκη και προσέφερε έναν πολύτιμο πόντο στην ομάδα του Εργοτέλη.

Άρης-Κέρκυρα 2-0

Η ήττα από τον Ηρακλή έφερε πολλή μουρμούρα στις τάξεις του Άρη και η νίκη κόντρα στην Κέρκυρα 2-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής μοιάζει με βάλσαμο. Η ομάδα του Κούπερ μπορεί να μην κατάφερε να φορέσει το… ευρωπαϊκό της κοστούμι και να παρουσιάσει την καλύτερή της εικόνα, όμως ήξερε τι πρέπει να κάνει για να πάρει το «τρίποντο» και ο στόχος επετεύχθη με την κεφαλιά του Τσέζαρεκ στο 34’ και το πλασέ του Πορτίγια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Λάρισα-Πανιώνιος 0-1

Με τον χειρότερο τρόπο αποχαιρέτησε το «Αλκαζάρ» η Λάρισα, αφού ο Πανιώνιος την κέρδισε με σκορ 1-0, στον τελευταίο της αγώνα στο ιστορικό γήπεδο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Σάμαρης με μακρινό πλασέ στο 42’. Με το τρίποντο αυτό οι «κυανέρυθροι» έφτασαν τους δέκα βαθμούς, μειώνοντας στον έναν από τη σημερινή τους αντίπαλο.

Καβάλα-ΑΕΚ 2-1

Μια ΑΕΚ που αναγνωριζόταν μόνο από τις φανέλες, έγινε παιχνίδι στα χέρια των εκπληκτικών "Αργοναυτών" και έχασε (ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το σκορ) με 2-1. Τα γκολ των Βουτσίτσεβιτς (13’) και Ονουάτσι (46’) εξέθεσαν την αμυντική γύμνια της «Ένωσης» και ανάγκασαν τον Σκόκο να τρέχει να μαζέψει στο τέλος (86’) «τα ασυμμάζευτα».

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0

Αυτός ο Βέλγος ήρθε για να τρελάνει το λιμάνι. Και δεν έχει σκοπό να σταματήσει. Με δύο γκολ ο Κέβιν Μιραλάς, πήρε και πάλι από το χέρι τον Ολυμπιακό, που νίκησε 3-0 τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» και επανήλθε στην κορυφή. Ο Ρόμενταλ το τρίτο γκολ των «ερυθρόλευκων».

Σκληρό φιλί για «καληνύχτα»

Σκληρό φιλί για «καληνύχτα» Photo: Action Images

Δεν είπαν το αντίο που θα ήθελαν στο Αλκαζάρ οι άνθρωποι της Λάρισας, που 1-0 από τον Πανιώνιο. Νίκη-βάλσαμο για τον Άρη, 2-0 την Κέρκυρα.

Νωρίτερα Ατρόμητος και Εργοτέλης έμειναν στο 1-1 και συνέχισαν να ασφυκτιούν στην ουρά της βαθμολογίας, μετά από 11 αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά, η 11η αγωνιστική:

Σάββατο 20/11

Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Σε ένα παιχνίδι- φωτιά το οποίο άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός Βόλου δεν έλυσαν τις διαφορές τους και ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο «Πανθεσσαλικό». Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να πήραν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, όμως θα πρέπει να νιώθουν αδικημένοι από την απόδοσή τους, καθώς έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 47' και ισοφαρίστηκαν στο 53' με τον Μάρτιν. Στο 32' είχε ανοίξει το σκορ ο Ορόθκο. Διαβάστε περισσότερα.



SKODA Ξάνθη-Πανσερραϊκός 2-0

Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Ξάνθη με την επικράτησή της με σκορ 2-0 επί του Πανσερραϊκού, στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Μαρσελίνιο με εξαιρετική ατομική ενέργεια το 1-0 στο 69’, ο Έλινγκτον δέκα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ισόβαθμες πλέον οι δύο ομάδες με 11 πόντους στην ενδέκατη θέση. Διαβάστε περισσότερα.



Παναθηναϊκός-Ηρακλής 4-2

Πιο έντονο «καλωσόρισμα» δεν θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός στον Ζεσουάλδο Φερέιρα! Υπό το βλέμμα του νέου τους τεχνικού, οι «πράσινοι» δεν… μάσησαν από τον αιφνιδιασμό του Ηρακλή (20’ Μάρα, 21’ Πίτου Γκαρσία), αλλά και τις έντονες αποδοκιμασίες που τον ακολούθησαν και -με μπροστάρη τον Τζιμπρίλ Σισέ (δύο γκολ)- έφεραν τούμπα (4-2) ένα ματς που φλέρταρε έντονα με το να «στραβώσει». Διαβάστε περισσότερα.



Κυριακή 21/11

Ατρόμητος-Εργοτέλης
Ένα «στιγμιαίο λάθος» του… Πασχάλη Μελισσά, στέρησε από τον Ατρόμητο τη νίκη και προσέφερε έναν πολύτιμο πόντο στην ομάδα του Εργοτέλη. Διαβάστε περισσότερα.



Άρης-Κέρκυρα 2-0

Η ήττα από τον Ηρακλή έφερε πολλή μουρμούρα στις τάξεις του Άρη και η νίκη κόντρα στην Κέρκυρα 2-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής μοιάζει με βάλσαμο. Η ομάδα του Κούπερ μπορεί να μην κατάφερε να φορέσει το… ευρωπαϊκό της κοστούμι και να παρουσιάσει την καλύτερή της εικόνα, όμως ήξερε τι πρέπει να κάνει για να πάρει το «τρίποντο» και ο στόχος επετεύχθη με την κεφαλιά του Τσέζαρεκ στο 34’ και το πλασέ του Πορτίγια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Διαβάστε περισσότερα.



Λάρισα-Πανιώνιος 0-1

Με τον χειρότερο τρόπο αποχαιρέτησε το «Αλκαζάρ» η Λάρισα, αφού ο Πανιώνιος την κέρδισε με σκορ 1-0, στον τελευταίο της αγώνα στο ιστορικό γήπεδο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Σάμαρης με μακρινό πλασέ στο 42’. Με το τρίποντο αυτό οι «κυανέρυθροι» έφτασαν τους δέκα βαθμούς, μειώνοντας στον έναν από τη σημερινή τους αντίπαλο. Διαβάστε περισσότερα.



Καβάλα-ΑΕΚ 2-1

Μια ΑΕΚ που αναγνωριζόταν μόνο από τις φανέλες, έγινε παιχνίδι στα χέρια των εκπληκτικών "Αργοναυτών" και έχασε (ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το σκορ) με 2-1. Τα γκολ των Βουτσίτσεβιτς (13’) και Ονουάτσι (46’) εξέθεσαν την αμυντική γύμνια της «Ένωσης» και ανάγκασαν τον Σκόκο να τρέχει να μαζέψει στο τέλος (86’) «τα ασυμμάζευτα». Διαβάστε περισσότερα.



Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0

Αυτός ο Βέλγος ήρθε για να τρελάνει το λιμάνι. Και δεν έχει σκοπό να σταματήσει. Με δύο γκολ ο Κέβιν Μιραλάς, πήρε και πάλι από το χέρι τον Ολυμπιακό, που νίκησε 3-0 τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» και επανήλθε στην κορυφή. Ο Ρόμενταλ το τρίτο γκολ των «ερυθρόλευκων». Διαβάστε περισσότερα.



Η επόμενη αγωνιστική (12η)

Σάββατο 27/11

Εργοτέλης-Λάρισα (17:15)
Πανσερραϊκός-Άρης (17:15)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19:30)

Κυριακή 28/11

Αστέρας Τρίπολης-SKODA Ξάνθη (15:00)
Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα (15:00)
Πανιώνιος-Ηρακλής (15:00)
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (17:15)
Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (19:30)

Πηγή : Sport-fm.gr