Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

«Υπάρχει ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Εντέλ»

Επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Απούλα Εντέλ, που εκπροσωπεί και τον Κέβιν Μιραλάς, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 24χρονο τερματοφύλακα, που είχε αποκαλυφθεί προ ημερών από τον γαλλικό Τύπο. «Ο Εντέλ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός ψάχνει για τερματοφύλακα και ενδιαφέρεται. Νομίζω όμως ότι είναι πολύ νωρίς για τον Ολυμπιακό να ασχοληθεί σοβαρά», δήλωσε στη «SportDay» ο εκπρόσωπος του Εντέλ, που έχει γεννηθεί στο Καμερούν αλλά έχει αρμενική υπηκοότητα. «Αυτή τη στιγμή πρώτη μας επιλογή είναι η ανανέωση του συμβολαίου με την Παρί», πρόσθεσε ο μάνατζερ του Εντέλ.

Η απόκτηση τερματοφύλακα είναι μέσα στις προθέσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, αν όχι στη χειμερινή περίοδο το ερχόμενο καλοκαίρι. Αντίθετα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να θεωρεί επιτακτική ανάγκη την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου το Δεκέμβριο και αναμένεται να κάνει τη σχετική εισήγηση στη συνάντηση που θα έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πιθανότατα μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Τα βρίσκει για Μιραλάς

Ο Σωκράτης Κομινάκης επιβεβαίωσε την πρόθεση του Ολυμπιακού να αγοράσει τα δικαιώματα του Κέβιν Μιραλάς μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FΜ 94,6 και τα «Θρυλικά Μεσάνυχτα», αλλά και την επιθυμία να υπάρξει μέσω διαπραγμάτευσης συμφωνία πριν την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Ιανουαρίου για μικρότερο ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ που ορίζει η οψιόν αγοράς. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», σύντομα θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία για την αγορά του Μιραλάς με ένα ποσό που δεν θα ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ, αλλά με τη γαλλική ομάδα να πετυχαίνει ευνοϊκό διακανονισμό για την καταβολή των χρημάτων.

Μένει να υπάρξει συμφωνία και με τον μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος φέρεται να αξιώνει αύξηση αποδοχών στον πελάτη του προκειμένου στο νέο συμβόλαιο να μην υπάρχει η ρήτρα των 4,2 εκατ. ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Βλέπουν «Τόρο»

Κατάσκοποι της Μαν. Γιουνάιτεντ και της Μπάγερν Μονάχου θα παρακολουθήσουν τον Βασίλη Τοροσίδη στη φιλική αναμέτρηση της Ελλάδας με την Αυστρία στη Βιέννη την Τετάρτη. Ο πολυσύνθετος άσος του Ολυμπιακού δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2013, αλλά σε αυτό υπάρχει ρήτρα 7 εκατ. ευρώ.

Περιμένουν Μιραλάς

Με ενοχλήσεις στην πλάτη από ένα χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τον Εργοτέλη αποκλείστηκε από την αποστολή του Βελγίου για το εκτός έδρας φιλικό της Τετάρτης με τη Ρωσία ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος φορ επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα και θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού για να διαπιστωθεί αν συντρέχει λόγος ανησυχίας εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Πάντως ο 23χρονος άσος δεν φαίνεται να έχει κάτι ικανό να τον κρατήσει εκτός μάχης. Από το ματς αυτό θα απουσιάσει σίγουρα ο Ιμπαγάσα (που εκτιμάται ότι θα προλάβει το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μέλμπεργκ. Ο Ραούλ Μπράβο αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το ερχόμενο παιχνίδι.


Πηγή : Sport-fm.gr