Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Έπιασε κορυφή η Κόρινθος


Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η Κόρινθος με 3-2 κόντρα στα Χανιά για τον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Football League 2 και επέστρψε στην κορυφή μετά από αρκετό καιρό.

Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά βρέθηκε να χάνει με 2-0 στα Χανιά, να γυρνάει το παιχνίδι και να φεύγει με το «διπλό» από την Κρήτη και επωφελούμενη βέβαια από τις γκέλες του Ηρακλή Ψαχνών και του Απόλλωνα Σμύρνης να ανεβαίνει στην κορυφή.
Τα γκολ πέτυχαν οι Σεληνιωτάκης με κεφαλιά στο 19'και Δρακάκης με σουτ στο 51'για τα Χανιά, ενώ για την Κόρινθο σε καταπληκτική μέρα βρέθηκε ο Τσουλάκος, ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές ( στο 64' και στο 83') και αποδείχτηκε "χρυσή αλλαγή" αφού λιγο νωρίτερα πήρε την θέση τον Καφαντάρη και ο Παυλίδης που μείωσε σε 2-2 στο 77' με κεφαλιά.

ΑΟ Χανιά (Γιώργος Προμπονάς): Καλογεράκης, Παπακαστρίτσιος, Μποχώνης, Ιασωνίδης, Σεληνιωτάκης (49' Δρακάκης), Τσεσμελής, Τεπετός (72' Περράκης), Τσάτσος, Αντωνόπουλος (87' Τσιτλακίδης), Ραπτάκης, Γωνιωτάκης.

ΠΑΣ Κόρινθος (Νίκος Κουρμπανάς): Αρχοντάκης, Φραγκάκης (60' Μαντάς), Φίλης (55' Μεϊμαρόγλου), Σπυρόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Νικολάου, Ζάρκος, Ντόμας, Καφαντάρης (57' Τσουλάκος), Παυλίδης, Δημητριάδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάμπαξης (Ευβοίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καμπούρης, Πριόνας (Ευβοίας)
Κουρμπανάς: "Το αξίζαμε"

«Τέτοιες ανατροπές δεν συμβαίνουν συχνά αλλά με βάση την εικόνα του παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος η ομάδα μου το άξιζε» δήλωσε ο Νίκος Κουρμπανάς μετά την επική ανατροπή που έκανε η Κόρινθος στα Χανιά. Παρά το γεγονός ότι για 51 λεπτά, οι φιλοξενούμενοι ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 στο φινάλε οι αλλαγές που έκανε ο προπονητής της ομάδας του Ισθμού κατόρθωσε να "γυρίσει" το παιχνίδι.

Προμπονάς: "Θα είχαμε σωθεί"

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Προμπονάς ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα χωρίς να επικαλεστεί τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμέτωπιζε: «Αν κερδίζαμε αυτό το παιχνίδι θα είχαμε σωθεί. Τώρα θα πρέπει να διεκδικήσουμε κάποιους βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια».